Sider

fredag den 18. november 2011

Kære søde, smukke vintersol

Jeg savner dig virkelig meget, kommer du snart på besøg igen? Du skal vide, at selv om jeg måske ikke altid husker at takke dig, endda ind imellem trækker persiennen ned eller tager en hat på, for at dække for dine stråler, så er jeg uendelig taknemmelig for hvert et minut du varmer min krop og oplader min sjæl.Måske vil nogle af dine stråler også efterlade lidt energi i min lille solcelle-lyskæde, der er proppet ind i lanternen. Jeg ved godt at jeg beder dig om meget i dag, men du må tro mig, når jeg siger at det er et lys i mørket hver eneste dag, det lykkes.

Jeg håber, du har lyst til at besøge vores have i weekenden. Så lover jeg til gengæld at forlade den varme seng og gå ud for at nyde Frøken Frost's visit, ligesom i sidste weekend.Kærlig hilsen Anne Mette

19 kommentarer:

 1. Jeg tror, vi er mange der ønsker os noget sol i stedet for alt den dis og tåge.
  Jeg er dog dybt taknemmelig over, at vi har haft en tør november i år :-)
  Det er ikke specielt sjovt at være kirkegårdsgartner i gransæsonen, hvis regnen står ned i stænger, eller der kommer hagl, slud eller sne. Uanset vejret må vi kravle rundt derude i 5-6 uger, for arbejdet skal klares.

  SvarSlet
 2. Det var sødt Anne Mette, håber virkelig det hjælper.
  Skønne frostbilleder du viser.
  Kære små alfer, vil I godt rydde tåge og dis væk i weekenden, så alle vi havenørder kan få lidt glæde af solen, vi trænger rigtig meget til lys og solskin.
  Sådan Anne Mette, nu har vi gjort vores.
  Kh
  Lisbeth ;o)

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå dig, Vivi. Jeg håber heller ikke på for meget regn og sjap, hverken nu eller efter jul. Bare lidt sol :) Men jeg ved godt at det nogen gange hænger mere sammen end vi har lyst til....

  Tak, kære Lisbeth, for søde ord og hilsenen til alferne også. De måtte gerne lige trylle lidt. Jeg kender desuden et par stykker der har fødselsdag i morgen. Så det må da lykkes...:)

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på at solen ikke kan stå for din søde hilsen :-)
  Jeg har lige checket DMI, og det ser desværre ikke ud som om, at den kommer til København hér i weekenden.
  Det har godt nok været mørkt idag. Jeg har lys indendørs hele tiden. Men... jeg kan nu også godt lide, at det ikke er koldt, så det er en svær ballancegang.
  Det er meget smukke frostbilleder fra sidste weekend :-)

  SvarSlet
 5. Håber at din bøn hjælper.... det ser desværre bare ikke sådan ud de næste par dage.

  Ellers smart med solcelle lyskæder, så man bliver fri for alle de ledninger.

  Dejlige frost billeder :-)

  SvarSlet
 6. Den søde og dejlige bøn kan vintersolen vel næppe stå for - jeg ku´ i hvert fald ikke :o)
  Er sikker på vintersolen meget snart kommer forbi og varmer din krop, og oplader både sjæle og lyskæder ;o)
  God weekend og kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
 7. Århhh den bøn er der da ingen der kan stå for :) håber det virker, ellers må vi jo ta det vejr der kommer :)

  SvarSlet
 8. Så smuk en bøn du skønne....jeg tillader mig at bede med - da jeg virkelig også har brug for lidt fornyet energi både til blog og have ;0)

  Kæmpe Knus
  Dorthe den d-vitaminhungrende solhat ;0)

  SvarSlet
 9. Hej. Åh jeg håber også at din bøn hjælper. Jeg trænger også sådan til sol og varme i kroppen, men heroppe ved Limfjorden har det regnet i nat og der kommer vist mere! Jeg må under alle omstændigheder blive indendøre på grund af forkølelse, men håber din bøn alligevel virker, så jeg kan sidde med hovedet i vinduet og på den måde få lidt sol-vitaminer.

  SvarSlet
 10. Kære Anne Mette
  Tak for din søde bøn, som jeg gentager i håbet om at den går i opfyldelse:)
  Dine billeder er så smukke og stemningsfyldte, rigtig god weekend:)

  SvarSlet
 11. Tak alle sammen. Alle jeres søde ord, de varmer og giver mindst lige så meget energi som solen, tusinde tak.

  Solen kyssede mig lige godmorgen, 5 minutter og så væk bag en sky igen. Men det er jo ok at gøre sit bedste, så jeg takkede - og vi tog en tur i skoven.

  Onsdag tegner lige nu på både lidt solskin og 'plads' til at nyde hos mig. Jeg håber planerne lykkes....

  SvarSlet
 12. Jeg krydser fingre for at det lykkes. Desværre lover DMI ikke solskin, men det kan jo ændre sig, håber vi.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 13. Din bøn hjalp desværre ikke på Sydsjælland, men der er vist noget med at jo flere der beder, jo større kraft, så jeg sender da også gerne en tanke til vintersolen. Den behøver bestemt ikke være så genert. Den er smuk, dejlig og meget værdsat. Så kom nu frem lille vintersol.

  Ha´en god søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 14. Her er det bare gråt i gråt. Jeg tror desværre ikke bønner duer. Det er bare november-tåget lige nu.
  Jeg smutter ud i haven nu alligevel ;-)

  Ha' en god søndag

  SvarSlet
 15. Solen skinner !!!! håber også den gør det hos dig og alle andre ;o)

  SvarSlet
 16. Nyd den kære sol lidt fra mig også, søde Lisbeth. Og alle andre, der skulle være heldig. Her er den gemt langt væk bag tykke skyer og dis. Men som Ina er vi i haven alligevel. Og nyder det... på trods... Håber stadig den snart kigger forbi...

  SvarSlet
 17. Hej Anne Mettw
  Jeg har nydt den for dig også, jeg har også taget lidt billeder til dig, så du kan se, at solen er til endnu. De kommer på i aften.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 18. Sol blev det ikke til i denne weekend - på trods af din skønne bøn. Men hvor har det alligevel været fantastisk at kunne gå i haven uden vanter og vande sine sommerblomster og nyde blomstrende roser, rølliker, storkenæb, brudeslør, staudesalvier, stjerneskærm og morgenfruer.............det er vist aldrig i min havehistorie sket at jeg har vandet krukker i november, men når nu de står så fint med blomster endnu skal det da ikke være tørke der tager livet af dem - og godt at jeg lod en enkelt regnvandstønde være fyldt endnu. :o) Har sågar pakket pelargonierne i drivhuset ud af deres storm p. overvintringsarrangement, så de kan få mere lys og en sjat vand. Meget mærkelig november måned - i næste weekend kommer jeg vist til at tænde adventskransen mens der stadig er sommerblomster på terrassen!
  Knus fra
  Trine

  SvarSlet
 19. Tak søde Lisbth, jeg har lige nydt dine solstråler (både den ene og anden slags). I stor stil..!

  Nej, Trine, det hjalp ikke rigtigt, jeg så den kun lige i går morges, meget hurtigt. Jeg er jo helt enig, det er skønt med det milde vejr, vi har også noget et par ting, som vi troede skulle vente til foråret. Det er dejligt. Vi har heldigvis også lidt vand i en regnvejrstønde stadig, for der jo brug for det.
  Men. Jeg trænger bare stadig SÅ meget til lidt solstråler. Bare en ½ dag :) Det kommer helt sikkert, hvis jeg bare venter længe nok :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...