Sider

søndag den 20. november 2011

Jeg lytter til TV2

Altså, vejret på TV2. For de lover solskin i min by på onsdag, gør de....

DMI er ikke helt enig. Men hvad ved bønder også om agurkesalat, vel....

Måske ved de dog lidt mere end TV2, for se nu her....


Det så vi ikke meget til, temperaturen var endda endnu højre. Altså....

Det gode er, at ukrudt også vokser også i lunt vejr, tåge og dis (ISÆR på denne matrikel, synes jeg godt nok). Så det bliver ikke populært, hvis planen heller ikke holder onsdag, men vi gror videre på trods.

Tak for alle jeres hilsener, både til mig - og til solen, ikke mindst. På et eller andet tidspunkt, så får vi solens stråler at mærke igen, det ved jeg bare...

Indtil da, så må vi nyde Samsø's sol

14 kommentarer:

 1. Hei Anne Mette. Håper virkelig dere får litt solskinn til uken:) Vi trenger virkelig alt av sol vi kan få på denne tiden! Hos oss er det alltid kaldere en hva værmeldingen viser. Det er nå sikkert fordi vi bor nede mellom fjellene, her er det alltid kaldere og mye mere regn og tåke. Den planten du spurte etter navnet på i mitt innlegg er en Purpurkløver- Trifolium rubens. En staude:) Den kan sås fra frø, men det har jeg ikke prøvet. Ønsker deg en god ny uke. Klem Ellen.

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette.

  Skøn side du har. Nu har jeg været rundt og kigge i EN HALV TIME og jeg burde smørre madpakker, men der er så mange ting og sager jeg liiige skal have set.... Herligt med perlehyasinter i november!!???

  Ha' en go' dag.

  Kh Marlene

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette
  Jeg håber du får sol onsdag, de lover ikke sol her, så det er nok bedst at blive på din egen matrikel.
  Jeg er glad for, at jeg har gjort lidt godt for jer andre med mine solbilleder.
  November er en træls måned at komme igennem, det har altid været den værste for mig. Der er kun 9 dage tilbage ;o)
  Du må have en god grå mandag.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg håber du får sol på onsdag. Vi får vist ikke sol lige foreløbig, men den må gerne kigge forbi snart!! Det er faktisk utroligt at vejrudsigten kan være så forskellig i vores lille land!

  SvarSlet
 5. Vejrudsigter er så taknemmelige - og det er jo dejligt at vi bare kan vælge at kigge på den der er bedst! :o) Årelang erfaring har dog lært mig at den absolut mest præcise måde at forudsige vejret er at kigge ud af vinduet - så plejer det at kunne lykkes i hvertfald nogle minutter frem i tid. :o))
  Her hos mig lover dmi sol i morgen præcis kl. 15.00 - skideærgerligt at jeg er på arbejde på det tidspunkt!

  SvarSlet
 6. Ha ja! det er ikke til at regne med. Jeg har ligesom du siddet og undret mig over, at de på TV2 siger, at vi får storm til weekenden, men på DMI - som dog har ændret det lidt - skriver, at det blot bliver blæsende!

  Ja, det gror nemlig stadig - jeg slog faktisk græs i lørdags ;-) (Men jeg har også et eller andet med græs, der bare er lidt for højt! ;-) )

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 7. Jeg går også ind for sol på onsdag - har taget en feriedag lige netop den dag :-)

  SvarSlet
 8. Vil bare lige sige, at solen har skinnet helt perfekt på os her i det vestjyske idag... ja altså ikke for at køre i det :)
  Håber den finder vej til dig også... :)

  SvarSlet
 9. Tak alle sammen - ja nu har de så fjernet solen fra onsdag. Kan man altså ikke bare! Nå, det hele går jo nok alligevel....

  Tak for de gode ønsker, Ellen, håber også I får lidt sol. Vi har i det mindste ingen regn, så jeg må ikke klage. Tak for navnet, det vil jeg undersøge :)

  Tak, Marlene - og velkommen til :) Uh, håber alle fik lidt frokost alligevel :) Ja, naturen er lidt forstyrret for tiden.

  Tak Lisbeth - du gør godt med alle dine fine indlæg :)

  Ja, Birgitte, jeg ville også gerne. Men vi må vente...

  Øv, Trine. Ja, det siger de også her - og det samme for mig, lige imorgen er der ikke noget med tidlig fyraften. Æv.

  Jeg synes sjældent de er enige, Marlene, altså TV2 og DMI. Specielt ikke ved storme. Men måske skal vi ikke forlænge at kende fremtiden altid, men bare være i nuet. Bare pokkers svært ind i mellem, ikke :)

  Åh, så håber jeg endnu mere Vivi. Jeg har dog ikke hele dagen fri, men håber det bedste for dig.

  Hvor dejligt, Bettina!! Så længe du nød solen, så er det helt ok med mig :) Så findes den jo stadig deroppe et sted....:)

  SvarSlet
 10. Ja, vi kunne godt bruge lidt sol efterhånden. Men til gengæld er det bare så dejligt mildt, og jeg elsker når det ikke blæser, så det er lidt svært at stille os alle tilfreds tror jeg :-)
  Jeg undrer mig også altid over at DMI og TV2 ikke er enige, og så i vores lillebitte land :-)
  God fri-eftermiddag på onsdag til dig.

  SvarSlet
 11. Har du set at nu lover de igen sol imorgen, og næsten ikke noget vind :-)
  Jeg skal også ud og rode lidt i haven imorgen, så kan vi tænke på hinanden :-)

  SvarSlet
 12. Så er det den rigtige kanal, du har lyttet til Hanne. DMI lover bestemt ikke godt vejr, hverken her eller der. Jeg krydser fingre for at I får godt vejr i den østlige del af DK :o)

  SvarSlet
 13. Hurra - jeg så solen i dag.....hurra... Godt nok bag bilruden vinduer, men jeg SÅ den og nød!

  Jaaaahh, Hanne, jeg har godt lige set det. De lover sol her om eftermiddagen. Altså igen kun TV2. Hurra igen...

  Lisbeth, DMI er bandlyst på denne blog i disse dage. Jeg håber - og takker - for dine krydsede fingre...

  (solens stråler fik mig/os til at købe lidt monster-billige forårsløg, ikke mange, men lige dem jeg manglede *host*. Så jeg ved, hvad jeg skal i solen i morgen eftermiddag - mens jeg tænker på 2 søde blog-venner....:)

  SvarSlet
 14. Juhuu der kom sol til Anne Mette skønt. Og du har købt billige forårsløg, nej hvor skal du nyde det i morgen, men du tænker på Hanne og mig. Jeg vil så også tænke på dig :-) DMI gider vi ikke kigge på, de er for negative.
  Min søn blev glad for, at jeg havde vundet awarden :-) Jeg er nødt til at lade dem selv bestemme, ellers er det ikke sikkert, de er tilfreds med
  designet.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...