Sider

mandag den 21. november 2011

Tada....og vinderne er....

Så blev kl. 18 (+ lidt mere, beklager, men aftensmaden blev lige serveret) og min give-away lukkede for deltagelse.


Jeg valgte at tage 2 skåle frem og i hver kom en lille seddel med navnet på jer, der ønskede at deltage i hver af lodtrækningerne. Gemalen meldte sig (næsten) frivilligt til at være lykkens pamjulefis. 

Jeg var vist mere spændt end nogen af jer måtte være.... Jeg ville ønske at I alle sammen havde vundet, for I er alle skønne, dejlige blogvenner! Både jer, der deltog og jer der ikke var med. Jeg er uendelig taknemmelig for at have fundet vej til denne fantastiske have-blogverden. Nå, ikke mere snak.

Vinderen af et husnummer skilt fra Ramsign.dk, blev....tada....Lisbeth fra Høneballehaven:


Vinderen af Jo Nesbø's senste Harry Hole krimi som lydbog....tada....Fru Friis med alle frøerne:


Tillykke begge to - og igen, tak til alle I der deltog. Og til jer, der bidrog med en holdning til give-away's, det var godt at få 'talt' lidt om det.

Lisbeth, vil du sende mig din email-adresse, som jeg så sender videre til kontaktpersonen?


Fru Friis (tænk, jeg kan simpelthen ikke huske om jeg kender dit navn :), vil du sende mig din adresse, så sender jeg fluks lydbogen til dig.PS: Jer, der ikke vandt i lydbogs-lodtrækningen, husk at kigge hos DR, lige nu ligger en ny, gratis lydbog og venter (desværre ikke Harry Hole...)

5 kommentarer:

 1. Tillykke til de heldige vindere :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette
  Der blev jeg godt nok overrasket :o) Tak for det, så må vi se om det er til en af mine heldige sønner eller til os selv.
  lisbethklastrup@gmail.com
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja, det samme siger jeg, Vivi :)

  Det var 100% skæbnen og jeg var glad for at overlade det til gemalen, for det var faktisk slet ikke rart at 'vælge' mellem jer alle.

  Men det var godt at overraske dig, Lisbeth, måske du netop her er beviset på, at hvad men giver, det får man igen :) Meeen, jeg har altså på skrift at det var en julegave til en heldig søn:)) Nej, det bestemmer du jo helt selv :)

  Jeg har noteret mailadresse. Hvis du ikke ønsker den står her, så bare slet beskeden, ikke? Du måtte også godt bare have skrevet en mail. Det bestemmer du.

  SvarSlet
 4. FEDT! FEDT! FEDT!
  Tusind tak kære CuginaK og gemal, den vil jeg glæde mig helt vildt til at høre - skal bare lige være færdig med Journal 64 først... :o)))

  Mer' tak fra mig :o)

  SvarSlet
 5. Tillykke til vinderne og sikke en gavmildhed, man møder her i blogland. Det er så overvældende, så søde og hjælpsomme alle er! Dejligt det er hvad det er!!

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...