Sider

tirsdag den 8. november 2011

Gi' mig dit navn, stik mig dit nummer... Give away

...som Laban sang så lystigt i 80'erne. Nu roder jeg mig sikkert ud i noget, som måske ikke er gennemført populært (det vil dog ikke være første gang...). Fortæl mig gerne, hvad du synes, jeg har såmænd selv været i tvivl.

Jeg har fået tilbudt at lave en 'give away' til jer, der læser med her. Gevinsten er et fint, synes jeg, husnummerskilt fra Ramsign.dk, der har specialiseret sig i klassiske emaljeskilte. Gevinsten er sponseret af Ramsign.dk, og det er, hvad aftalen indeholder.

Vinderen kan vælge et husnummer-skilt med op til 5 cifre, frit valg mellem deres design og gratis levering i hele verden.


En vigtig forudsætning for mig er, at jeg selv kan lide gevinsten og at jeg selv kan lave reglerne.

Jeg håber I har lyst til være med. Du deltager ved at skrive en kommentar til dette indlæg og alle kan være med. Hvis du ikke har en blog, så skal du huske at skrive din email i din kommentar. Alternativt kan du sende den til mig i en mail, men du skal stadig skrive en kommentar til dette indlæg.

Du er naturligvis velkommen til at fortælle om min 'giveaway' på din egen blog og eventuelt bruge billedet ovenfor. Og du er også mere end velkommen til at melde dig som fast læser. Men hos mig er der kun et lod pr. deltager.

Vinderens navn og email bliver udleveret til Ramsign.dk, som håndterer det videre derfra.

Der er også en trøstpræmie - sponseret af mig selv. Har du lyst til at lytte til, hvordan det går Harry Hole efter 3 år i Hong Kong - nu hvor han vender hjem til Oslo for at hjælpe Oleg og Rakel? Lytte, fordi det er en lydbog.


Skriv gerne, hvis du kun ønsker at deltage i den ene af trækningerne, ellers gælder din kommentar (=dit lod) til begge.

Sidste chance for at deltage er mandag den 21. november kl. 18. Vinderne trækkes umiddelbart efter.


PS: Og jo,jo....de grimme-have-hjørne-billeder (jeg citerer Helmig)...de kommer nok en dag, når fornuften vender tilba'e. Jae, jae, jae...

17 kommentarer:

 1. Sikke en masse musik og glade ørehængere, der flyder fra dig i aften - det må være al det koncert ståhej, der stadig løber i dine årer.
  Jeg deltager hjertens gerne - mit husnr.skilt er nemlig OGSÅ en øjenbæ ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette
  Et husnummerskilt er ikke så ringe, min søn og svigerdatter ønsker sig et i julegave.
  Lydbogen må du gerne give til en anden.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Jeg kan da umuligt sige nej til chancen til at vinde sådan et smukt skilt!! Det er da ellers lidt af en aftale du har fået i stand der - respekt!!

  Og at lydbøger er et hit hos mig betyder jo at jeg også gerne vil være med den...

  Vupti! Så smider jeg lige et foto og et link ind på min side :o)

  SvarSlet
 4. Så gjorde du det :-D
  Jeg vil gerne være med på husnummeret, for det er rigtigt smukt.
  Jeg elsker fred og ro i ørene, når hund, mand og børn endelig er stille, så bogen springer jeg over :-D

  SvarSlet
 5. Hi - jeg var vist ikke så klar i spyttet i første indlæg......men jeg er med på både husnr. og lydbog :o)
  Hej igen

  SvarSlet
 6. Jeg blev også lige fristet ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Jeg vil også mægtig gerne være med i din fine give away.
  Jeg kunne godt bruge et nyt nummerskilt - og disse er jo helt fantastisk smukke.
  Lysbogen er heller ikke noget for mig... jeg benytter hver en stille stund til en lur istedet :-)
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 8. Synes det er herligt at I alle sammen har lyst til at lege med - alle med gode begrundelser for at vinde jo, så godt det er lodtrækning :)

  Psst, skynd jer ind til http://frafroetilblomst.blogspot.com/2011/11/give-away-klassisk-husnummerskilt.html, der kan I få helt op til 3 lodder, hun er ikke en fedtsyl som mig... :)

  (...så fru Friis, jeg er taknemmelig for din respekt, men den er lidt ufortjent her, gem den hellere :)

  (og tak for 'skubbet', Hanne :)

  SvarSlet
 9. Flot skilt :-)

  Jeg er også blevet kontaktet af det firma, men har ikke taget endelig stilling til om jeg vil lave en give away. Tror jeg venter og ser, hvordan det går med de gevinster de har udlovet :-)

  Gad vide hvad det næste bliver vi få tilbudt at reklamere for ;-)

  SvarSlet
 10. Kan godt forstå dig, Vivi, jeg tog også meget længe om at bestemme mig, valgte så til. For mig var det vigtigt at jeg selv har kontrol med reglerne, ellers havde jeg sagt nej.

  Firmaet kørte en lignende runde sidste vinter på Krea-blogs, så jeg var forberedt på at der ville være andre, der også blev tilbudt det.

  Der er regler for, hvad bloggere/firmaer må og ikke ift dette - lige nu har jeg forlagt link, men jeg skal finde det og lave indlæg eller link.

  SvarSlet
 11. Jamen, jeg er uforbederlig nostalgiker og Harry Hole fan, så jeg skynder mig at gafle et lod.

  Og, så opdagede jeg, at jeg ikke er fast læser. Sikke noget, sikke noget. Det er der straks rettet op på.

  Tuttilut
  Birgitte

  SvarSlet
 12. Dejligt Birgitte. Ja sikke da noget, det går slet, slet ikke :)

  Åh, holder du også af den gode Hole. Nu skal jeg jo ikke sige for meget, men jeg græd lidt med ham undervejs, det er jo Oleg og Rakel og alt. Og så.... Nå nej, slut herfra :)

  SvarSlet
 13. Ok - Ok... vi er del i et reklameplot... hmmm... det er dog utroligt hvad der sniger sig ind på vores helt "private" blogs....nå men pyt! Lad gå for denne gang, og så må vi se hvad der ellers sker på den front.

  Hyggehejsa fra mig og plæneklippermanden ;o)

  SvarSlet
 14. Præcis den snak, som jeg også gerne ønsker - som jeg skriver. For jeg var/er i tvivl. Det afgørende var at det var mine regler, ikke firmaets. Måske skulle jeg have skrevet noget mere klart - input gerne, så jeg kan rette.

  Det jeg dog kan tolke, er at ikke ret mange har lyst til at være med, ser det ud til, så tror jeg at der havde været flere på nuværende tidspunkt. Det får mig til at slutte er det nok ikke er noget, jeg gider kaste kræfter efter igen. Jeg synes jo dybest set også at haveblogworld fungerer helt fint uden.

  Eller. Det kunne være andre var bedre til at håndtere det end jeg. Jeg bryder mig ikke om at være aggressiv med her slags, det skal være et tilbud om at deltage, slut, for mig.

  Lang snak, igen, sig gerne, hvis du mener noget bør ændres.

  SvarSlet
 15. Jeg blir gjerne med på din give away:) Disse skiltene er utrolig flotte. Lydboken kan noen andre få, jeg har ikke hode til å følge med;) Klem Ellen

  SvarSlet
 16. Kære Anne-Mette.
  Jeg sætter stor pris på din åbenhed om at dette er en sponsoreret giwe-away (plus en privat som jeg RIGTIG gerne vil vinde, jeg elsker en god lydbog), og jeg fornemmer at du ikke har det helt godt med at lade dig bruge til reklame og derfor også lægger op til diskussion og jeg har skulle tænke over dette et par dage. Jeg synes skiltene er rigtig flotte og jeg har købt et nummerskilt hos firmaet, men jeg er ked af at vi udnyttes til den slags "pyramide" reklame.
  Badut skrev forleden dag om balancegangen - mellem at reklamere for en bog af egen vilje fordi man bare synes at den er supergod og at andre skal have glæde af den og så at få tilbudt gratis bøger mod at lave indlæg om dem på sin blog.
  Jeg er også splittet omkring Isabellas blogpris hvor man kun kan stemme mod at give ISABELLAS oplysninger om navn og adresse samt adgang til ens sociale netværk på Facebook. Mange ved ikke at når man trykker "I like" om et firma på Facebook så får de adgang til alle oplysninger om ens Facebookprofil og at man selv skal gå ind og blokere for det.
  Heldigvis betyder det så at jeg kan stemme på alle 5 nominerede i mine kommentarer hos dem og derfor undgår et dilemma.

  Generelt er der ikke noget at sige til at alle firmaer forsøger at møve sig ind, hvor det er muligt, men det er befriende at vi kan have en åben snak omkring det, tak for det:O)

  SvarSlet
 17. Du er med i skiltepuljen, Ellen :)

  Kære Lisbeth. Tak fordi du deler dine tanker, det er godt at høre, hvad du, og andre, tænker. Jeg fornemmer at du har det nogenlunde som mig. Og Badut ligeså.

  Jeg ville aldrig lave et indlæg, konkurrence eller ej, om et produkt der er helt eller delvist sponseret og så ikke fortælle det. Lige der, er min grænse krystalklar. Forudser nu heller ingen problemer, det er ikke noget jeg har tænkt mig at opsøge. Her blev jeg fundet, tilfældigt, og jeg gjorde klart fra starten at jeg selv ville sætte reglerne. Og at jeg jo ikke har ret mange faste læsere. Ville jeg gøre det igen, hmm, det ved jeg ikke lige nu.

  Der er jo ikke et overvældende antal deltagere her - mon ikke vi kan tolke det, som et signal om, at det ikke er i 'have-blog-verden', at diverse firmaer skal bruge deres kræfter. Ikke som det er nu, i hvert fald. Og mon ikke vi klarer os ganske udmærket uden :)

  Men hvor grænsen så går, ift at nævne godt tips på konkrete firmaer, tilbud osv. Igen er mit ønske/budskab - lad os hjælpes ad, sige til, hvis noget bliver for meget. Måske er jeg blåøjet :) Jeg har ikke set noget, jeg ikke kan acceptere, jeg hopper jo bare væk, hvis det ikke holder interessen.

  Ang. Facebook, der er jeg håbløs (måske). Jeg bruger det primært ift mine niecer og nevøer. Fordi, det er der de er og de bor langt væk. Jeg ønsker ikke om at 'like' firmaer. Af samme grund, som du nævner - og fordi det for mig at se, ikke kommer nogen ved, hvor jeg handler f.eks. tøj. Men flere og flere går jo den vej.

  Jeg synes jo bare at vi skal hygge os. Sammen, alle sammen :)

  kh Anne Mette

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...