Sider

onsdag den 18. maj 2011

Tulipan - Verandi


Det var så denne her, der skulle have været en cremefarvet, lav dobbelt, pæonagtig skønhed. 


Verandi står 2 steder i haven, et sted i fuld sol og resten i delvis skygge. Da de første kom op, dem i fuld sol, havde jeg lyst til at hive dem og smide dem langt, langt væk.

Heldigvis besindede jeg mig. Jeg kunne jeg jo dybest set aldrig drømme om at gøre netop det. Og nu er jeg faktisk blevet glad for dem - håber de kommer igen. Der skal dog flyttes lidt rundt det ene sted.

Og så kommer Verona til efteråret, super service.


3 kommentarer:

 1. For søren Anne Mette, hvor mange skønne tulipan løg har du lagt?

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 2. Ja kender godt det med at farven ikke passer, der hvor man har plantet dem, fordi det ikke var den rigtige slags, der var i posen. De må flyttes, så bliver det bedre. Men den røde farve er ikke altid lige sagen.
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hold dog op hvor har I mange skønne tulipaner Anne Mette.
  I må ha' en god lang weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...