Sider

torsdag den 26. maj 2011

Med det vuns....

Alt godt kommer til den, der venter. Ej, ikke altid, vel? F.eks. ikke når man bare absolut ikke kan overskue, en hel sommer uden den Dalby'ske Impinella major ’Rosea’ lige her, uden for vinduerne... 

Men jeg var allerede for langsom. Nette er simpelthen bare for kvik på Google :) Heldigvis fandt jeg lige præcis de vilde gulerødder, der gerne vil bo her hos mig på staudemarken.dk (og Nette, pas på, planterne hopper åbenbart også i Nordjylland)

Jeg bestilte i går eftermiddags - og her er så hvad posten leverede i dag. Helt fra Nordjylland til Midtsjælland på mindre end 24 timer - fantastisk, ikke?


Desværre ser det ud til at der også hos 
staudemarken.dk er udsolgt af Impinella major ’Rosea’........


En af de hoppende, var sådan en cola-plante, som Ina talte om den anden dag. Den dufter dejligt (hvis man kan lide cola :) - og jeg læste at den holder myggene væk. Super, aftale - jeg bryder mig ikke om myg, nej jeg gør ikke.
4 kommentarer:

 1. Tillykke med alle de dejlige og fine planter.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig kasse blandet 'slik' :-D

  Jeg er godt nok glad for at jeg slet ikke har tid til at sidde og kigge på plante-bestillings-hjemmesider :-D

  Der ser ud til at være mange timers glæde der... kan du fortælle lidt om hvilke du har købt?

  Og så har jeg lavet tæt-på-forhaven indlæg :-)

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette

  Det var godt nok af en flok, du var nødt til at bestille - kender godt den med ikke at ville undvære og musthaves. Den cola plante ser, den må vi se billeder af senere på sæsonen, den er en pudsig fætter.

  God weekend.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 4. For en glede med planter som kommer med posten! Og det var da utrolig raskt levert! Her var det mye snadder:) Kan tenke meg du gleder deg til å se disse i blomst. Jeg forsøket å så Impinella major ’Rosea’ fra frø, men fikk aldri spiring på frøene:( Tror jeg vil prøve enda en gang. Ønsker deg en god helg. Klem Ellen.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...