Sider

tirsdag den 10. maj 2011

Tulipan - Air

En ny-tilflytter i vores have - jeg holder allerede voldsomt meget af den. 


Specielt holder jeg af at den er lidt mærkelig, som tulipan så ejer måske. Den er lidt grov i strukturen og farver, har kraftige blomsterblade i forhold til mange andre tulipaner. Den er lidt svær at tage fotos af, synes jeg, så det beklager jeg....


Og jep, det er Krea-krampens pingofant, der bag blomsterne. Han syntes det var alt for længe siden, der var taget et billede af ham, så han sneg sig ind...

Andre tulipaner følger, men alting går så stærkt synes jeg.

1 kommentar:

  1. Jeg er enig i at det for stærkt lige nu. Det er en dejlig tulipan der er flyttet ind:)

    SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...