Sider

søndag den 22. maj 2011

Ledreborg Livstilsmesse

Ledreborg Slot ligger jo nærmest i vores baghave - eller måske er det nærmere omvendt, hvis vi skal være helt ærlige. Så i går, lørdag, måtte vi selvfølgelig også en tur på den årlige messe.

Udover at støtte bevarelsen af det lokale slot og den absolut fantastiske slotspark, så kommer vi også igen for at se de imponerende dekorationer/installationer på slotspladsen af Mogens Grønbech. Vi har været en smule skuffede de sidste par år, men i år var han tilbage for fuld musik (efter vores smag). Billederne nedenfor er desværre kun mobilbilleder.


Denne her ('Romantik og dramatik', som jeg husker det), var efter efter min smag toppen. Lilla, lime og rusten jern - så er jeg solgt....


Dette her skal da næsten prøves af til sommer, ikke? Og så huskede vi selvfølgelig også at ligge på græsset og kigge op i den skyfri himmel - i skyggen fra de stynede træer. 

På messen kan man købe sig fattig i alverdens ting, lære om bæredygtig energi og transport, få tips til at grille og forsøge dig med at sejle i kajak. Hvis man er heldig, kan man også lige liste sig ind i den lille, bitte kirke under orgelkoncerten, det er så smukt. Og meget andet. Men man kan også 'bare' nyde den årlige sækkepibekoncert, tage madpakken med og smide sig på græsset og nyde at være slotsfrue for en dag, UDEN at skulle gøre hele slottet rent for kælder til kvist - og tak for det.

Ledreborg slotspark altid et besøg værd. Blandet p.g.a. det store og flotte pæonbed. Træpæonerne blomstrer, så vi tog lidt billeder. Desværre kun med mobilen som ovenfor, men de - og en film - kommer lidt senere.


4 kommentarer:

 1. Åh, jeg ville gerne have været der. Det var egentlig planen i dag, men tiden løb og noget af kom i vejen, og til sidst blev vejret til ikke-messe-vejr ;-)
  Jeg må derned en anden dag og se pæonbedet.

  SvarSlet
 2. Jeg havde desværre ikke mulighed for at komme til Ledreborg, men ville ellers gerne.

  Mibilbillederne er da ikke så ringe endda :-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Hej Ina og Madam Bæk

  Øv, for jer begge - synes jeg, men sådan må der jo prioriteres ind i mellem. Og der jo er messe næste år igen, tror jeg.

  Uanset, så kan man jo gå en tur i Ledreborg Slotspark hele året rundt - og det er altid en smuk oplevelse.

  Enig Ina, omkring kl. 15 sendte jeg dem mange tanker derude. I løbet af 15 min var der fuldstændigt mørkt og så kom regnen for fuld skrue - og tordenlyd som underlægningsmusik... puha.

  Tak for de pæne ord om billederne, Madam Bæk :) Der er såmænd flere på vej af pæonbedet - det kommer på i morgen tidligt. Men jeg glemte kameraet, så det måtte blive mobilen.

  SvarSlet
 4. Så timede jeg det perfekt, jeg forlod parken kl. 13.30 - og havde en dejlig søndag eftermiddag.

  Knus
  Mette

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...