Sider

onsdag den 25. maj 2011

Kom lige ned fra derfra, du

Hr. Søren Snegl, der at virre med hovedet, meeeen lidt for langsomt ....
'Aghr. Sikke en søndag. Først graver de der kæmpe væsener lige her, hvor jeg holder søndagsfrokost. Og så skal du sidde lige der, dumme blomstertæge, gå nu væk'

Det sidste er nu min påstand, jeg tror det er en blomstertæge, Lygocoris rugicollis - men jeg tager muligvis fejl. Resten har jeg fra Søren Snegls egen mund. Jeg var meget imponeret over Sørens balancekunst, han gik lige en lille tur rundt på kanten.

Fru Mille Snegl, der, naturligvis, var på jagt efter grønt til aftensmaden
Vi har en del snegle i vores have. Heldigvis af denne her slags, der bare 'tøffer' rundt og hygger sig, de spiser ikke (1-9-13) store mængder planter.


Om morgenen er det altid let at se, hvor de befinder sig i dag....

3 kommentarer:

 1. Sikke et herligt billede af sneglen på ballance-gang med kryb på hovedet :-)
  Jeg kan også godt lide mine snegle med hus. Det er kun dem uden som er %&¤?@ ;-)
  Jeg skal nok lægge nogle nærbilleder op fra min forhave. Jeg er bare for træt hér til aften.

  SvarSlet
 2. Hej Hanne - tak, jeg kunne ikke stå for den, vildt at den kunne balancerer. Vi har flest af disse. Og agersnegle, der også kan være lidt 'sultne'. Jeg håber det bliver ved det, men man ved jo aldrig. Bare når du har lyst med nærbillederne, din have er så fin.

  Tak Ellen :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...