Sider

mandag den 16. maj 2011

Tulipan - Uncle Tom


En af de seneste tulipaner hos os er 'Uncle Tom'. Den er ikke så høj, ca. 35 cm, så den står bedst i kanten af bedet. 


Hvad 'Uncle Tom' ikke har i højden, har han til gengæld i blomster-hoved. Stort, pæonagtigt hoved - der er helt sikkert en mening med den forholdsvis korte stilk, ellers ville den knække.


Sammen med 'Uncle Tom' skulle der have stået en tilsvarende creme-hvid, nemlig 'Verona'. Desværre har vi fået forkerte løg fra leverandøren og der kom i stedet en høj, orangerød tulipan op, formodenligt 'Verandi'. Den er også smuk, men ikke lige i kombination med 'Uncle Tom'.
Fejl er menneskelige - og hvis man ser på navnene, helt forståelige i sæson travlhed. Vi får en ny portion 'Verona' til efteråret - og så håber jeg at 'Uncle Tom' kommer igen, jeg må pusle lidt ekstra....Super service i øvrigt.5 kommentarer:

 1. Hej Cugina.
  Sikken en masse skønne tulipaner du har.
  Uncle Tom skal da vist på min ønskeliste til efteråret.
  Jeg har tilføjet dig til min blogliste :-)
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har også Uncle Tom for første gang i haven, og hos mig må den godt komme igen til næste år.

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette.
  Ham Uncle Tom vil jeg gerne lære at kende.
  Og forresten glædeligt regnvejr.
  Kh Lone

  SvarSlet
 4. Uncle Tom er utrolig vakker! min favoritt tulipan:) Jeg elsker fargen den har. Klem Ellen

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres hilsener, dejligt.

  Lene, jeg har fået at vide at 'Uncle Tom' højst sandsynligt tidligst kommer igen om om 2 år, fordi den deler sig i 3 efter blomstring og bruger for meget energi på det til at komme igen året efter. Men lad os se, bare den kommer igen om 2 år, så venter jeg gerne.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...