Sider

onsdag den 4. maj 2011

Løjtnantens hjerte i udbrud

Fantastisk dag, hvor jeg fandt disse fine, fine hjerter i vores have. En Claus Dalby staude, fra Bilka. Tak Claus. Fotografen blev drillet af solen, men billeder skulle der tages.Planterne er transporteret fra Bilka i det vestjyske til Midtsjælland, for ret mange uger siden efter familiebesøg. Men de skulle med. Dengang var de faktisk allerede klar til at blomstre, så vi frygtede at de ikke ville blomstre i år. Men det gør de, de startede faktisk nærmest forfra - og det er SÅ dejligt. Desværre har jeg fået sedlen fra planten gemt et rigtigt godt sted - der lige nu ikke kan findes igen. Så om det er en helt almindelig 'Dicentra spectabilis', det er jeg lidt usikker på - men jeg ved, at den er udvalgt at eksperten.
PS: Min mor eeeeeelskede løjtnantshjerte, haven i det hele taget. Men dengang hun kunne guide mig, da gad jeg absolut ikke have. Det gør jeg nu - og forsøger at huske, hvad hun, og min far, fortalte dengang for alt for mange år siden. Nu har hun i hvert fald et smukt hjørne i vores have - mit far bor mest i mit drivhus. Det er hyggeligt.


I morgen må det blive tulipaner. Synes næsten det går alt for stærkt for dem i disse dage.

3 kommentarer:

 1. Jeg holder også meget af løgtnantens hjerte fordi den er så køn og taknemmelig.. Jeg har den både i surbunden og i alm jord.

  Ha' fortsat en dejlig aften

  SvarSlet
 2. En dejlig romantisk plante, ham Claus er skyld i meget :) :)

  SvarSlet
 3. Løjtnantshjerte er nu også smuk - jeg købte en stak i Netto i starten af sæsonen. Jeg har nu også købt en del stauder i Bilka, for den lille røde have skal da fyldes op.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...