Sider

mandag den 2. maj 2011

Solvarme ferskner

Uhhm. Jeg håber det ender med ferskner igen i år. Men de lave nattetemperaturer, de bekymrer mig lidt.


På den anden side, har vi fået ferskner, og det i rigelige mængder, hvert eneste år, vi har boet hos dette skønne, lille ferskentræ. Undtaget selvfølgelig lige det år, hvor vi troede vi vidste det hele. Og beskar inden vi slog noget op i bøger og på nettet. Så blev vi så kloge. Der var dog stadig nok til os.
Det er skønne dage, de 5 dage i august, hvor ferskenerne er helt rigtige. 5 dage, hvor man kan plukke sig en solvarm fersken, bide i den - og stå der, med ferskensaft løbende ned af hånd og arm. Så smager fersken, som jeg husker, de bør smage. Bider man for tidligt, er de hårde og sure. Er man for sent på den, så 
ligger de pludselig på jorden. Så er det slut. Det er om at nyde de 5 dage.

Hvis alt går op i en højere enhed, så kommer der 2 fersken-elskende unger og plukker lidt til begge hænder. Alene derfor håber jeg frosten holder sig væk....

(Og så ikke noget om 2 uger uden blog-dagbog, dårlig samvittighed - men også dyb nydelse af det fantastiske solskinsvejr....)


2 kommentarer:

  1. Ferskner lyder rigtig dejligt - uhm! Og husk så at den dårlige samvittighed skal pakkes væk. Vi skal også huske at nyde solen og haven ikke mindst :)

    SvarSlet
  2. Høres veldig godt ut med hjemmedyrket fersken,nam nam! Håper du får riktig mange gode fersken på ditt tre i år:)
    Du skal ikke ha dårlig samvittighet, våren er kort! den skal klart nytes i fulle drag:)
    Klem Ellen.

    SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...