Sider

tirsdag den 24. maj 2011

Jo, jo! Blomsterne er rosa....

Nå. Det står der selv på sedlen "Løvfældende busk med rosa blomster".
 
Azelea Knap Hill hybrid 'Jolie Maclane'
Jeg vil nu nok mere kalde det - med et 80'er begreb - koral, måske. Men sikke dog et held at der stod rosa. For jeg er må indrømme, jeg er forelsket - og samtidigt, at vores nye Azela nok ikke var endt i vores have, hvis der havde stået koral. Sådan kan man være så forudindtaget.....


Og så synes jeg jo at den passer så fint sammen med tulipanen Dordogne. Også den holder jeg voldsomt meget af med de orange og pink farver. Dem vi skal helt sikkert have flere af.

Det betød så også at der måtte rykkes lidt rundt i weekenden. Der mangler lige lidt til at dække jorden bagerst, men det kommer nok.

Og ja, rigtigt set. Midt i det hele står et par stikkelsbærbuske. Fordi de minder min søde gemal om hans mormor og morfar. Og om 'høsten' dengang han var barn, med hele familien samlet - og ham og morfar, der sad og nippede stikkelsbær, men de andre ordende ribs, solbær og alle de andre bær. Buskene giver præcist nok til at spise en portion friske bær - og så lige en omgang pandekager med stikkelsbærmarmelade. 

7 kommentarer:

 1. Kære Pinocchio ;-) (du ved sikkert, hvad jeg mener)

  Farven passer jo perfekt sammen med tulipanerne, og så er den jo næsten opstammet.

  Ha' fortsat en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 2. Jeg kender jo også godt til det med yndlingsfarver og yndlingsaversioner. Med det match du der har fundet med tulipanerne og tilsat "lidt hvidt", så er koralfarvet jo skønt at se på :o)
  hilsen Berit

  SvarSlet
 3. Det var helt utrolig flot som azaleaen og tulipanen passer godt sammen. Det ser meget planlagt ud ;-)

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig godt ud sammen og Det er en dejlig Azalea. Det lyder hyggeligt med alle bærrene og dejligt at forsætte den tradition

  SvarSlet
 5. Hej Anne Mette

  Jeg må også tilstå, at koralfarvet normalt heller ikke er min favorit - men denne kombination er rigtig smuk.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 6. Tak alle sammen, godt at høre at det ikke er helt skævt - selv om det er koral, rosa, orange eller hvad det nu er. Det lyser dejligt op om aftenen.

  Meeen, mest er det noget med en blind høne osv....

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...