Sider

torsdag den 16. maj 2013

Tulipaner fra min have.....

Jeg elsker tulipaner, knus-elsker dem alle, hver og en, selv om jeg nok er lidt kræsen når det gælder dem, der findes i vores have. Der findes dog både orange og gule, helt frivilligt.

I år synes jeg at de kommer flyvende op af jorden på engang, uden at tage hensyn til om de er botaniske, tidlige, sene, enkelte, dobbelte eller hvilken kategori de nu måtte tilhøre. Så nu får de et samlet indlæg fra mig, men man ved aldrig, måske sniger der sig flere billeder ind senere....


Denne er min favorit, Burgundy. I det hele taget er jeg ret vild med de lilje formede tulipaner, vi har flere, der desværre ikke er kommet med i disse kollager. Jeg ved ikke hvor holdbare de er, dog ved jeg at disse har holdt 2 sæsoner. Jeg blev lokket i fordærv af vores alle sammens Tante Grøn en gang i kommentarsporet hos Hr. Dalby. Det var, naturligvis, i sidste øjeblik inden frosten og alt i Danmark var udsolgt. Så jeg måtte handle hos et firma i Berlin, men det var alt besværet værd. 


Her er en blanding af mange, bl.a. Fontainebleau, Queen of night, Continental, Blue Heron


Her kan jeg kun umiddelbaret huske Air, i nederste højre hjørne, men jeg finder gerne sedler frem, hvis nogen ønsker andre navne. Jeg har dem, så spørg bare.


De her husker jeg heller ikke navnet på og de står faktisk i det lilla bed. Men skulle da være en skarn, hvis man ikke kan nyde dem, så kan vi flytte senere.


Jubiii, om lidt er det allium tid.....


6 kommentarer:

 1. Liljeblomstrende tulipaner er også et hit hos mig. Jeg har ikke Burgundy, men den er da kommet på listen nu. De røde må du selv glæde dig over, jeg har rigeligt med røde appeldorn, dem kan man ikke slippe af med igen.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Burgundy er godt nok fristende!! Skønne tulipanbilleder :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. WOW - din have ser FANTASTISK ud med alle de skønne tulipaner!

  Jeg kan godt forstå at du er glad for Burgundy, den er skøn :-)

  SvarSlet
 4. Ej... hvor ser der bare skønt ud hos dig. Jeg kan godt forstå at du elsker alle dine tulipan darlings, hvem ville ikke det :)

  SvarSlet
 5. Hej Anne Mette Sikke da et blomsterflor.Og skønne tulipaner......er også lidt vild med den tulipanformede.God aften Jette

  SvarSlet
 6. Tak alle sammen ;) Ja, Burgundy vil jeg klart anbefale, den har stået mange dage og er stadig fin.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...