Sider

tirsdag den 7. maj 2013

Uhmm, alt godt til ganen

Af og til er jeg et smut på Køge sygehus til tjek og i dag var en af de dage - det er ikke noget alvorligt, så ingen grund til bekymring.

Jeg er heldigvis altid ledsaget af min kære Michael og i dag fik jeg ham lokket lidt på omveje på hjemvejen. Ikke at han var svær at lokke dog, for dette sted Gartneriet Toftegaard er det eneste gartneri, hvor han kan bruge mere tid end jeg kan. For alt der findes, kan spises og der er planter i store mængder. Tomater, chili, krydderurter i alverdens sorter, ligesom auberginer, agurker, spiselige blomster, aspargesærter (har I prøvet dem, de smager skønt) og meget, meget andet. Det er altid en spændende skattejagt at finde denne sæsons udvalgte, der skal med hjem. 

Jeg fik lov til at tage nogle billeder, de er taget med mobiltelefon, så kvaliteten er ikke den bedste. Meget sød og venlig betjeningFat pen, planteskilte og plantebakke - og gå så 'agurk'Smukt........smukt....


......smukt...og så dufter her så skønt.....Så langt øjet rækker....Og de her venter bare på at komme til salg...


13 kommentarer:

 1. Hvor ser det appetitvækkende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og duften gør det ikke mindre appetitvækkende

   Slet
 2. Det var godt at din kære Michael nemt kunne lokkes med. Der ser skønt ud - jeg har læst om gartneri Toftegaard og jeg vil rigtig gerne se det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte netop på dig, da jeg gik rundt dernede, det skal du engang - men du skal have god plads i bilen eller være klar til hårde valg, for der vil være rigtigt meget som du vil ønske dig :)

   Slet
 3. Det ser sørme også MEGET lækkert og spændende ud...
  Lyder som en god ide at holde ind der efter jeres "tur".
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige hvad vi havde brug for :)

   Slet
 4. Ja det er et herligt sted, og hvor bliver man fristet af alle de dejlige og forskellige chili'er. Sidst vi var der, var der pluk selv jordbær, så vi gik helt amok. Mums det varer ikke så længe, især fordi de jo er i drivhusene. Dejligt at du kunne få gemalen lokket med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er ikke så svær at lokke, slet ikke lige her. Og ja, det er enormt fristende. Jeg kan desværre ikke tåle chili længere, vi har ellers testet en del del derfra. Men vi købte nogle dejlige lækkerierne med hjem :)

   Slet
 5. Uhhh det ser godt ud, jeg MÅ derned i år. Håber ikke du købte ALT hos Toftegaard ;-) Turen derned kan jo passende slåes sammen med en tur til Gartneriet Jensen i Herfølge, hvor pelargonier og duft geranier altid lokker i store mængder.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan roligt turen, tror ikke jeg kunne ha' alt på grunden her, selv om jeg gerne ville :) Hmm, Jensen i Herfølge, det må efterforskes, ham kender jeg ikke, så tak for tip!

   Slet
  2. Til Helle: vil lige fortælle, at gartneriet Jensen også var på plantemarkedet på Kornagervej i år! Første gang jeg mødte dem var i Frederiksberg Have til mit hjem er mit slot…siden har jeg også været forbi Herfølge, de har virkelig mange forskellige pelargonier!

   Slet
 6. Hej Anne Mette.Det ser da spændende ud med alle de skønne planter til drivhuset.Har selv fået sat både tomater-chilli-og peberplanter......mangler kun agurker.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt at vi omsider kan komme så langt at vi kan drømme om den første tomat, uhmmm..

   Slet

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...