Sider

søndag den 5. maj 2013

Plantemarked, komprimeret kvalitetstid

Det var super hyggeligt at hilse på alle jer, der kom forbi blogger 'træfpunktet' på markedet i Lyngby i dag.

Jeg vil lige hurtigt vise, hvad jeg fik købt - faktisk fik jeg meget som stod på min 'indre' ønskeseddel, dejligt. Det bliver en blanding af dansk og latin, håber I bærer over med mig.


Det er tilfældig rækkefølge: Uvularia grandiflora/Tapurt (og jep, den er gul!), Sparrmannia africana, Geranium maderense, Mor og barn, 2 påskeklokker (der udvides lige så stille), 1 enkel og 1 dobbelt blodurt, Kæmpekonval, Dobbelte vintergækker

Og så var vi jo os, vi byttede, forærede og modtog. Jeg fik alt dette med hjem (noget af det er på det på billedet ovenover):


Porcelænsærenpris (hurra, for jeg kan ikke få dem til at spire selv), Hvide natvioler, Toskemund vedbend, Pelargonier, som er så fine, Pink martsvioler, Duehoved - men Jette, jeg har fuldstændig svedt ud, hvad du kaldte dem mere?

Der var rigtigt mange mennesker.......og rigtigt mange boderIgen, TAK for i dag, hvor er I utrolig skønne alle sammen (ingen nævnt ingen glemt) !!

Hjemme igen var bl.a tulipanerne gået helt amok - mere om det, en af de næste dage.....

26 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, på sidste plantebillede kan jeg regne ud, at du har mødt Bente.
  Der er godt nok mange mennesker og mange boder.
  Man kan godt fornemme hvad der er fremme på bloggene i denne tid :) blodurt og andet godt.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Bente,og Trine med pelargonierne. Der var rigtigt mange blodurt derude, så de måtte med hjem, jeg havde ikke helt mod på at lede grundigt efter den Star variant Hortofilia viste en dag, den var så fin. Men jeg er fuldt ud tilfreds :)

   Slet
 2. Dine potter er gennemgående større end dem, jeg fik med hjem fra "mit" marked.Geranium maderense vil jeg mene er et kup. Den har jeg aldrig set på et marked og regnede faktisk med, at det er en plante, man selv må så. Det må have været hyggeligt at mødes med andre havebloggere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk et rigtigt fint marked, synes jeg også prismæssigt, og jeg er jo trods alt jyde inderst inde. Maderensen må jeg nok give Trine (morshave) en stor del af æren for, hun stod ved siden af ham, som havde dem og så fulgte jeg straks efter. Bladene er jo så store som min hånd, jeg er meget spændt på den. Det var super hyggeligt og vi havde jo dejligt vejr.

   Slet
 3. Selv tak - det var en super hyggelig formiddag :-)
  Og sikke fine planterkøb.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det! Håber du kom godt hjem med dine 'småindkøb' ;)

   Slet
 4. Dejlige planter og skønt gensyn med hinanden, sikke en skøn dag for jer:) Jeg tror blodurten ligger på manges ønskesedler, den er vist på mange blogge for tiden og hvem gad ikke godt have den i sit bed?

  kh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super :) Ja, man skulle være em skarn, så mange der var af dem, derude, blodurtene, det var jeg faktisk lidt overrasket over. Jeg er superglad for det hele ;)

   Slet
 5. Bliver vist nødt til at få planlagt mine weekender lidt bedre, så jeg kan komme afsted til de gode markeder også :o)

  Dine indkøb ser skønne ud.
  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes i hvert dette er godt ;) Næste gang er omkring sidste weekend måned i september/første i oktober, det ligger ikke fast endnu, tror jeg. Men det er jo svært at nå alt - og du når jo virkeligt meget i forvejen ;)

   Slet
 6. Hej Anne Mette,
  Det var da nogle rigtig fine køb du har gjort dig. Især er jeg selv også faldet på halen over påskeklokkerne, som jeg synes er drømmedejlige. Der var sørme mange boder og endnu flere mennesker!
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mathias Emil, jeg er også godt tilfreds og påskeklokkerne er bestemt nogle af guldklumperne. Men det hele er noget jeg har ønsket mig. Og så var det superhyggeligt at møde de andre, det forhindrede fejlkøbt. Dejligt!

   Slet
 7. Selv tak for en dejlig da Anne Mette. Super glad for at så mange havebloggere, tog sig tid til at komme forbi. Det blev også nogle skønne køb du fik gjort. God snak og masser af fine planter blev det vist til de fleste. Jeg fik ikke taget eet eneste billede...åh jo lige et af en akeleje du havde, så jeg kunne få navnet på den, for jeg har den også i haven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det nogle gode timer, det er nu også Michaels billeder og jeg er super glad for mine køb/gaver. Akelejen må vist være Trines, jeg havde i hvert ingen, mærkeligt nok faktisk ;) Godt du lige fik nævnt klokkehøjen, jeg skal nok få ham overtalt ;)

   Slet
 8. Hej Anne Mette.Også en tak til dig for en hyggelig formiddag.Dejligt at så mange mødte op.Og jeg tror at vi alle var tilfredse med vores indkøb.
  Den duehoved du fik af mig er er rosa farvet en.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk også det forhindrede mig i at lave fejlkøb i sidste øjeblik, for nu hyggede jeg i stedet ;) Det lyder dejligt med rosa, den er plantet. Tusinde tak for den!

   Slet
 9. Hej Anne Mette
  Super gode køb og gaver, der er kommet med dig hjem. jeg faldt kom også til at købe blodurt igår - den er vist blevet forårets must have, og jeg har flere gange været henne og kigge til min idag ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var i store mængder på markedet jeg var på, så den måtte jeg da have, kan godt forstå at du også købte. Vi nåede ikke at plante i går, så vi må holde øje indtil vi kan.

   Slet
 10. Spændende indkøb :) virkelig spændende.....

  SvarSlet
  Svar
  1. I hvert fald hvis det vil trives her... :)

   Slet
 11. Som jeg kan se på dine billeder og rundt omkring i Blogland, havde I en skøn dag i Lyngby i går. Jeg ville virkelig gerne have været der, men det er vist fot ujævt til kørestolen, og jeg har også masser af potter at passe i forvejen :-)
  Hvor er det skønne ting du har købt, der er også flere som kunne være på min indre ønskeseddel.
  Og så vil jeg sige tak for din søde, søde mail, cara Anne Mette. Jeg kan ikke læse mine mails hér på plejehjemmet, så jeg så den først i lørdags da jeg sad ved min ’rigtige’ computer for første gang i 42 dage. Du er bare så sød, og jeg fik tårer i øjnenene over dine ord. Når jeg kommer ’helt’ hjem om en 8-10 dage skriver jeg til dig, ok. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig hyggeligt og jeg købte næsten kun det jeg på forhånd havde besluttet at lede efter. Næsten.. Husk lige emne feltet, så kun hvis der er noget, det ved du at jeg mener. Knus til dig

   Slet
 12. Hej. Sikke en god dag I har haft. Jeg bliver helt ærgerlig over, at jeg bor heroppe i Nordjylland, for ellers ville jeg også have været med. Det er mange gode planter, du har fået fat i.

  SvarSlet
 13. Rigtig skønt at møde dig til et flot arrangement. Jeg har fået sat Phaeumerne på arbejde i skovbedet og det ser fantastisk ud. Det var også en flot høst du fik med hjem og nogle gode oversigtsbilleder du har taget af markedet.
  Kh Rose

  SvarSlet
 14. selv tak anne Mette, det var dejligt med et kram og dejligt at se dig:) Sikke mange skønne ting du fik med hjem. Til efteråret (og der er heldigvis lang tid til) skal jeg stå lidt tidligere op så jeg nå lidt mere af det sociale - nu nåede jeg mest at gå runden ned og op langs bordene.

  SvarSlet
 15. I am regular reader, how are you everybody? This article posted at this web page is in
  fact fastidious.

  Review my web page; คาสิโนออนไลน์

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...