Sider

mandag den 27. maj 2013

U- eller krudt?

Er der nogen, der kan hjælpe mig? Overgartneren truer med at udrydde denne fine, lille lyserøde sag. Faktisk har han gjort det en gang, inden jeg nåede at råbe stop....så kan hun lære det, tænker I nok og det er der jo noget om.


Selve blomsten er bitte lille, lyserød. Jeg synes den er noget så fin....

Men - det ville da være rart at vide lidt mere præcist, hvad det er jeg har inviteret indenfor, så jeg vil være noget så taknemmelig....


11 kommentarer:

 1. Er det ikke den lyserøde portulak som jeg fik fra Høneballehaven! Men jeg er lidt i tvivl, så mon ikke Lisbeth melder sig på banen her!

  SvarSlet
 2. Nej det er det i hvert fald ikke :) det er en vil storkenæb, som vist breder sig livligt. Jeg har den nu også flere steder i mit staudebed, men har endnu ikke fået taget mig sammen til at fjerne den, men det skal nok være lige om snart, hvis den ikke skal frøså sig.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hmm, det lyder sandsynligt med vild storkenæb, for den ligner jo en mini storkenæb. Og ja, den er en smule villig. ØV. Men man må indrømme sine nederlag og så bøjer mig for Overgartneren og hiver den op. Men måske gemmer jeg lidt af den i en potte et sted, hvor den ikke kan gøre skade og hvor han ikke kan se den.
  Måske skulle jeg finde mig en portulak en dag og lade den flytte ind ;) Tak for hjælpen!

  SvarSlet
 4. U eller krudt, sød er den ihvertfald. Jeg kunne også finde på at sætte en bid i en potte:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er lidt sød, meeeen tænk hvis jeg nu glemte hvorfor den stod i krukke. Hmm, vi må se.

   Slet
 5. Hvis planten lugter stærkt ved knusning af bladene, er det stinkende storkenæb.
  Den er næsten ikke til at komme af med igen. Jeg har fået den ind med købeplanter et bestemt sted, så jeg kriges med den. Jeg tror jeg vinder, da den er nem at kende. Den får ihvertfald ikke lov til at sprede frø, og jeg må ikke have den i potterne.
  Held og lykke.
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må ud of snuse i morgen, og hvis det,den, så må den jo væk, kønne blomster eller ej.
   Jeg har ikke.glemt dig - vi har bare ikke fået os bestemt udover den lyserøde syren. Håber jeg kan skrive onsdag.

   Slet
 6. Anne Mette når vi ses igen, så mind mig om portulakken, så får du en stikling af mig, så kan Lisbeths børn brede sig over hele Sjælland…hyggelig tanke, ik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Bente....det vil jeg gerne, meget, germe endda, tak!

   Slet
 7. Den lille lyserøde sag er rigtig sød, men er fuld enig med Anne Marie - se at få den væk så hurtig som muligt. Det er UKRUDT og den breder sig helt vild med frø. Har den i haven og hver gang jeg ser en lille plante, så er jeg efter den, men de bliver ved og ved og ....

  SvarSlet
 8. Det er vild storkenæb - har den også i rigelige mængder - så da jeg første gang hørte folk plantede storkenæb i haven HELT frivilligt gik jeg på bagdelen.... Men har nu lært at skelne mellem ønskede og Uønskede storkenæb ;)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...