Sider

onsdag den 1. maj 2013

Kommer du til plantemarkedet i Lyngby på søndag (opd)?

Og har du lyst at hilse på dine blog venner? Jeg har lovet at finde et form for samlingssted, hvor vi kan gå til/fra som vi nu har lyst og alle ende til slut. Måske bliver kendetegnet noget med Michael og denne her hat fra Merano i Norditalien, som han ellers aldrig går med (host, får lov at gå med...), men mere om det senere

Som I kan læse i kommentarerne har jeg aftalt med Trine at vi mødes ved hendes stand, det skal nok blive tydeligt markeret, måske stadig med denne hat (nu har jeg lovet ham det) og på anden måde. Som udgangspunkt kan vi jo gå efter at samles ved 11-11.30 tiden, hvis vi har shoppet færdigt. Ellers kom, når I er klar.Min tanke er, at det er helt uformelt og at vi 'hæver mødet' når vi har handlet og talt færdigt. Så det er ikke, som sådan et blogtræf, men bare et lille hej til hinanden. Et forslag kan være at vi forsøger at mødes 11-11.30.

Hvis du ikke kender markedet, så kan du læse mere her på havens hjemmeside. Det er stort marked med både private og professionelle stande, jeg vil påstå at der noget for enhver smag.

Vil du sige hej?

14 kommentarer:

 1. Jeg ville rigtig gerne sige hej, men jeg kan desværre ikke komme :-(
  Men ønsker jer alle en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor ærgerligt Susanne, håber du skal noget rigtigt godt i stedet ;)

   Slet
 2. Selvfølgelig skal vi da sige hej. .o) Jeg har svaret på dit spørgsmål på min blog og selvfølgelig kan vi lave mødested hos mig.
  Glæder mig til at få hilst på en masse skønne bloggere.
  Knus
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Perfekt Trine, tak, så slår vi os ned hos dig, det bliver super hyggeligt. Knus tilbage.

   Slet
 3. Hej Anne Mette.Super god ide at vi kan mødes hos Trine.Glæder mig til vi ses Knus Jette

  SvarSlet
 4. Ja jeg ville også gerne, men der er lidt for langt, jeg har været på de kanter en gang i år, det gør jeg ikke lige igen. Det var skræmmende for en lille øbo som mig :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder ellers gerne din hånd ;)

   Slet
 5. Jamen det er da en god idé og en flot hat! Jeg kigger efter hatten og synes da, at det er hyggeligt at vi sådan får os en sludder, nu hvor vi har mulighed for at ses live. Det skal nok blive hyggeligt og højlydt.......:0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver det hele og godt at ses, sidst tiltrak vi opmærksomhed har jeg hørt fra manden med hatten ;)

   Slet
 6. Jeg regner også med at troppe op. Har vi et ca-tidspunkt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, Marianne. Selve markedet er fra kun fra 10-12 og jeg vil tro de fleste bruger en times tid på at gå rundt mellem boderne. Så 11-11.30 vil tro, der flest der har været vejen rundt. Jeg noterer det lige i indlæg som udgangspunkt.

   Slet
 7. Jeg kommer og har et par planter med til bytte. Dejligt med et samlingssted, når man ikke har været med før :-)
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt, Rose, så ses vi på søndag ;)

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...