Sider

torsdag den 2. maj 2013

Så var alligevel en smule tålmodighed i hende....

...men det viger dog pladsen for se lige her (måske har jeg bare ikke set godt nok efter hos andre...)


Jeg ved godt, at ikke alle deler min kærlighed til Judaspenge, men jeg kan kun smile i dag, for jeg troede de var forsvundet fra vores have. Jeg har haft en 'samtale' med overgartneren om selvsåede planter, men jeg ved ikke rigtigt....

Men se så her, nu håber jeg du kigger forbi i dag, Marie for se, hvad jeg rent faktisk har i min have


Erythronium pagoda - jeg kan se, at jeg har købt ind hos et løg-firma i Berlin i 2011. Der er 2 planter mere på vej. Mit forår 2012 var ikke så godt, derfor har jeg fuldstændigt glemt dem. Nu skal de så bare lige springe ud.....


Narcis fra den anden dag er nu helt cremefarvet. Og hvid ridderspore er godt på vej.


Kan det mon passe, at dette er vortemælk/euphorbia - er købt på et marked, fem minutter i lukketid.


Penstemon 'Husker red' - er en af mine yndlinge. Foran står et par af de lyserøde perlehyacinter, dem har jeg til gengæld ikke været imponeret over. De tabte farve efter enkelt dag, så skal jeg have flere, skal de stå i skyggen.

Husk at kigge efter Trines stand hvis du vil sige hej til dine blogvenner på Lyngby plantemarkedet på søndag den 5. maj

14 kommentarer:

 1. Der er både smukke blomster og lækkert løv i din have. Selvsåede planter kan jeg også rigtig godt lide, især fordi de er så fantastiske til at finde det helt rigtige sted at slå sig ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tal Marie. Jeg er helt enig med dig, jeg skal dog være tidligt ude og tydeligt markere hvilket område, måske kan være selvsåede i, specielt i foråret, når bedene får kompost. Men det er blevet bedre ;)

   Slet
 2. Hej
  Tillykke med dine selvsåede Judaspenge. Dem kan man ikke få for mange af. Og Euphorbia, hvor er du heldig at din kommer så fint med det smukke mørke løv. Glæd dig til blomstringen. Og Husker Red. Jeg skal straks på jagt i morgen og se om mine er på vej.

  SvarSlet
 3. Judaspenge har jeg ikke held med hos mig, men ved du hvad? Jeg har taget tre oppe i grøften i byen :) De står i en potte og skal snart plantes ud. Sidste år tog jeg nogen samme sted, de er desværre ikke blevet til flere.
  Min Erothrynium står også og venter på at springe ud, blomsten er lidt større end din, altså nået længere. Jeg købte min sidste år hos en netplanteskole i Dk, jeg kan ikke huske hvilken af dem, måske Staudemarken. Husker Red har jeg flere af, de lader sig villigt dele.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså Lisbeth ;) Ja, jeg har også større gruppe Husker Red, som jeg burde få delt og predt lidt i bedet, jeg synes de er så skønne.

   Slet
 4. Ja jeg er en af dem, der elsker judaspenge. Både fordi de er tidlige forårsbebudere og fordi, jeg bruger dem i buketter, når de har smidt blomsterne og lavet grønne penge.
  Det er også nogle spændende køb, du har gjort og nu høster du frugten af det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke de fleste havefolket gør det alligevel, fordi vi ved at vi bare lige skal holde lidt øje. Jeps, gode køb og nu er det jo i morgen ;)

   Slet
 5. Judaspenge er da smukke. Jeg har plantet nogen flere år i træk. Jeg håber på, at der er nogen der har sået sig selv. Det ser jeg når jeg får de visne blade fjernet.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du finder nogen under de visner blade, de er nemlig skønne.

   Slet
 6. Jeg har sået judaspenge igen i år og heldigvis er de kommet, jeg har ikke haft held med at så dem på stedet, det er virkelig skønne, synes jeg:)
  Hvor er det dejligt at din hundetand er dukket op og ja det ligner euphorbia som er på vej op.
  Jeg kommer i morgen på plantemarkedet, vi har lige fundet ud af at Flemming kan gå i Johannes Fog imens jeg tager en runde. Så vi ses, jeg glæder mig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Lisbeth! Både med dine Judaspenge, når det nu endelig er lykkedes, men endnu mere dejligt at du kommer forbi i morgen. Glæder mig til at se dig!!

   Slet
 7. Jeg var så heldig at få judas penge hos en veninde sidste år....jeg har bare ladet den selv så.....så nu er jeg da sørme spændt på om det giver pote - syntes dog ikke rigtigt jeg har bemærket dem....må lige ud og kigge :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik vildt hurtigt her, puf så var de oppe og blomstre. Men sådan synes jeg nu det er med meget i år....

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...