Sider

onsdag den 17. april 2013

Som perler på en snor

Vi var ret heldige, sidste mandag, da jeg var med Michael på genbrugspladsen. For på hjemvejen var jeg lovet en smuttur på det plantecenter, der ligger lige på hjemvejen. Eller næsten på vejen. Som mange andre gartnere har også de haft svært ved at sælge forårets planter, så de havde et godt tilbud, primært på stedmoderblomster og hornvioler. Men mit blik fangede straks de hvide perlehyacinter/muscari, som jeg knus-elsker.


1 kasse 60,- og 2 kasser 100,- Umuligt at stå for!! Der er 18 potter i en kasse med mindst 8 løg i hver, så vi fik 36 potter for 100 kr. Billederne er fra i dag og ja, de hænger lidt, men hvor har vi dog nydt dem.


Senere ryger de (naturligvis) i jorden, alle mindst 288 løg ...pyha. Det er tidligere forsøgt med stor succes.


Og nu kommer der snart noget fra min have.....

9 kommentarer:

 1. Sikke dog et dejligt tilbud. Jeg kan godt forstå du lod dig lokke :)

  SvarSlet
 2. Hej Cuginak.Kan da godt forstå at du ikke kunne sige nej til sådan en dejligt tilbud.Det bliver da helt forrygende i haven til næste år.
  God dag Jette

  SvarSlet
 3. Hvilken fest det bliver næste forår, når de kan nydes lige fra de kigger op over jorden... :o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med det køb, det var ikke dårligt. Hvor er de skønne, det bliver sjovt at se dem næste forår.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Super køb - hvor er de skønne

  SvarSlet
 6. Hvor skønt i overdådig mængde - jeg skal måske også lige omkring en planteskole og se efter gode tilbud.

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor skønt en skue i får til næste forår! Det var da også et godt tilbud, som man ikke siger nej til!

  SvarSlet
 8. Ej et fedt tilbud. Jeg havde nok fyldt hele bagagerummet :D
  Vores planteskole havde desværre kun de blå - men til gengæld et væld af hornvioler, som jeg snuppede et par kasser af, efter hønsene har spist de første jeg plantede...
  Sørgeligt at tænke på hvor mange penge både gartnere og planteskoler taber på dette sene forår.

  De bedste hilsner fra Lise

  SvarSlet
 9. Tak alle, for jeres søde hilsener. Ja, vi var super heldige, jeg er overrasket over de holder så længe i år, det er jo skønt. Jeg følte mig næsten dårlig over at købe dem, men jeg ved at vi også handler der i løbet af sæsonen, så vi er ikke kun kunder de taber penge på. Der kom da også andet i kurven allerede den dag ;)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...