Sider

lørdag den 20. april 2013

Pssssssssffff.....

...hva' så, smukke, hva' ska' du i aften? Måske med på en date? Jeg er i hvert fald klar efter en lang vinterlur......Vi har heldigvis flest vinbjergsnegle og senere agersnegle fra bondens marker. I det omfang de kan opføre sig pænt, dvs 99%, så lever vi lykkelig forening, men de kan dog blive forvist fra køkkenhaven, hvis de spiser for meget spinat. Det vil sige enten flyttet eller aflivet(agersneglene) på human vis

8 kommentarer:

 1. Fint billede - først tænkte jeg at det var en snegl med 2 huse på ryggen, ha-ha.
  Jeg har ikke fornøjelse af agersneglene som kan æde en hel phlox på en nat, for ikke at tale om hvordan de grovæder mine hosta. Der var engang hvor vi levede sammen i fred og fordragelighed, men så ændrede de sig til grovædene horder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de kan være lidt voldsomme. Men, 7-9-13 og alt det, så går den her. Håber sådan det bliver ved, vi frygter også hvert år 'dræbersneglen'...

   Slet
 2. Jeg fik fat i vinbjergsnegle sidste år, men har ikke hilst på dem i år. Der skulle ellers komme små unger, jeg så nemlig at de hyggede sig :)
  Hvordan afliver man agersnegle humant? De er også hårde ved planterne for ikke at snakke om dem uden hus, jeg har klippet den første i dag. Den var lille bitte, men den blev ikke større.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har mange vinbjergsnegle, af en af en eller anden grund bliver de aldrig ret store. Det er så hyggeligt om morgenen, når fliserne er fyldt med 'fodspor'. Igen, små vinbjergsnegle ;) Ja, hvad er humant, jeg ved det godt. Vi retter os efter http://www.naturstyrelsen.dk/ - og det gør du jo også med det du skriver.

   Slet
 3. Vi har været så præget af dræbersneglene de senere år - indtil hønsene fik lov til at gå i hele haven. Sidste år havde vi nærmest ingen snegle. Nu er hønsegården fjernet og hele matriklen til rådighed :)

  Og stort tillykke med præmien hos Susan. Er bare så misundelig :D Måske vi ses for afsted det skal jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dræbersnegle, det er noget møg, dejligt at hønsene kunne hjælpe!

   Det er simpelthen LYKKE med de billetter - jeg ved endnu ikke helt hvilken dag, det ville være rart at have en fornemmelse af vejret, men det kunne være vi skulle forsøge et lille 'træfpunkt'.

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...