Sider

onsdag den 3. april 2013

Lopper og blonder fra det jyske...

Tak fordi I stadig har lyst til at læse med, det er jeg glad og taknemmelig for.

Nu gik det ikke længere. Frk. Solhat har jo vist os de fineste potter med blonder mange gange efterhånden og jeg har sukket hver eneste gang og tænkt, bare det var mine...misundelse er en grim ting, men nu har jeg et par stykker selv.

Primula Belarina Pink ice

For da den søde solhat var på forår-opmuntrings-visit i Butik Remme i martsog viste nogle voldsomt tillokkende loppe-billeder frem, ja så nær-studerede jeg længe og flere gange. Og da Hannah så skrev en kommentar, så skyndte jeg mig at slå til.. Efter nogle mails og granskning af billeder kom følgende med posten i går. Der er virkelig super service fra Hanna Og både krukker og lopper var lige, som forventet. Krukkerne blev lige testet med bl.a. forårsløg, der ellers lyser lidt op indenfor. Købt for 5,-. Så må man godt frådse, ikke...

 

Michael har også en ny krukke, denne kaffekop. Jeg må vise billeder senere på sæsonen, for den er noget større end den lige ser ud her. I denne uge har han ferie, så den flytter ud og ind af drivhuset. 

18 kommentarer:

 1. Sikke skønne sager altså! Nu har du gået og været misundelig på frk. Solhat, nu kan jeg så være misundelig på dig. .o) Jeg har en enkelt stor af de skønne italienske krukker, men pyha, de trækker altså tænder ud af budgettet - hvis jeg skulle erstatte alle krukkerne med disse skønne sager ville jeg jo være nødt til at hæve indboforsikringen......
  Skøn ide med kaffekoppen - hils Michael, jeg håber han nyder ferien. :o)
  mange kærlige hilsner
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork du kan nå at spare op, hvis du trækker den så længe som mig ;) De fleste terracotta-agtige herhjemme må jeg nok indrømme er IKEA-modellen, som vist desværre er udgået. Men så er der enkelte ægte imellem. Jeg hilser, ikke så meget ferie over det dog, der forberedes indsamling til søndag. Og man/han kan jo ikke grave ;)

   Slet
 2. Jeg har et par stykker af de bitte små med blonder på. Meeen jeg ville da gerne have et helt dusin, hvis det skulle være.
  Nå men det var måske et godt gaveønske til min fødselsdag i år. De ER lækre og ville pynte enhver pelargonie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er super glad for dem. Pelargonier, nå ja, jeg skulle spørge dig om noget. Kigger ind på din blog i weekenden...

   Slet
 3. Åh altså søde Anne Mette - hvor godt.......gode køb du der fik gjort dig og takket være dig ser jeg nu at Hannah har skrevet i mit indlæg......den havde jeg lige misset her over påsken ;0)

  Næste gang du skal handle hos Hannah og Arne - så gør vi det sammen IRL ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør vi, IRL, for jeg fik jo ikke det hele, måtte ligesom prioritere midlerne ;) Jeg havde jo snuden i det indlæg mindst en gang dagligt indtil jeg så Hannahs kommentar. Tænkte det var et tegn....

   Slet
 4. De er altså også bedårende, de blondekrukker - der er snart masser af ting til ønskesedlen min :) De små belarina Pink Ice passer perfect i teint'en til blondekrukkerne, altså hvor er der stil over det.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu måtte jeg..... Tak for dine søde hilsener!

   Slet
 5. Jeg kan godt forstå at du faldt for de skønne krukker. Det er nogle smukke blomster der er flyttet ind i krukkerne. Jeg har aldrig før set den primula.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Nej, det har jeg heller ikke, jeg var helt fortabt...

   Slet
 6. Jeg er også vild med blondekrukkerne. Jeg har et par stykker, men ikke nok ;-)
  Indholdet er som det være på denne årstid ;-)

  SvarSlet
 7. Godt så!! Så røg jeg også i fælden - altså Remme-fælden!! Nu har både du og Dorthe lokket, så nu knækkede rygraden!! c",)
  Haveknus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er eneste grumme ved alt dette her - på den anden side, lad os da omgive os med skønhed. Om ikke andet, så på skærmen...

   Slet
 8. Selvfølgelig læser jeg med Anne Mette, men det kniber med at nå at kommentere i øjeblikket :) Fine lopper du har fået hjem.
  God ferie til Michael.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det behøver du slet ikke undskylde Lisbeth, jeg når jo heller ikke alt, overhovedet ;)

   Slet
 9. Hej Anne Mette.Ja! jeg er da også lidt misundelig på de skønne blonde krukker.Men man kan jo ikke få alt hvad man ønsker sig.
  Også skønne loppefund du fik købt.Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville måske være kedeligt, hvis bare kunne pege. For mig i hvert fald. Det er dejligt at spare sammen eller ønske - og så glædes.

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...