Sider

søndag den 7. april 2013

Blå - Blue - Blu - Bleu

Jeg faldt pladask for de blå blomster da vi i ugens løb var en tur i et plantecenter. Det er ellers normalt ikke den farve, jeg først kaster mig over. Men det er dejligt at blive inspireret til at prøve noget nyt.

I dag er det billederne, der taler......

Ønsker alle en dejlig søndag, her ser det - trods vejrudsigt - ud til at vi får lidt sol. Dejligt.

25 kommentarer:

 1. Det var nogle skønne fund. De ville også være havnet i min indkøbsvogn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De hoppede næsten også helt selv ;)

   Slet
 2. De er meget søde, gad vide hvad den i midten er for noget? En prærielilje måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk en skilla, en Scilla peruviana. Jeg har aldrig set den før og kunne ikke stå for den, selv om den skal i drivhus (frostfrit) om natten. Der stod en ved siden, der var sprunget helt ud, så bliver enkelt stilk med stjerneblomst længere.

   Slet
 3. Hvor er de skønne, jeg kan godt forstå, at de måtte i kurven. Også akelejen er smuk. Nå jeg må ud, mens vi endnu har solskin.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er åbenbart heldige, men der nu også nogle sorte skyer nu.

   Slet
 4. Jeg sidder her og spekulerer på, hvad det er med blåt og bloggere for tiden, for det lader til at alle køber blå forårsblomster. Jeg er ikke pjattet med "rigtig" blå, men må indrømme, at din samling er yndig. Men sig mig lige: Den hvide annanasdims bag kurven på øverste billede. Hvad er det for en? Og hvor får jeg fat på sådan en fætter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej... Jeg ser jo først nu at den er med. Ananasdimsen, om jeg plejer omtale koglen ;) Det er lidt pinligt, for den hører jo ikke hjemme i en 70-parcelshushave. Men ikke desto mindre har jeg 2 og jeg nyder at se på dem hver dag. Jeg har købt dem hos http://brocantebysusanne.dk/. Jeg sparede op en tid. Mine er nok ca. 45 cm høje. Skriv/ring evt til hende, for hun har ikke alt på hjemmesiden.
   Hvis du kan bruge en, der er noget mindre og 'rusten', så kig ind her http://hammershave.dk/jernbrugskunst-10/kogle-i-jern-72.html - Hammershave er en fin butik og vældig hjælpsomme. Eller har du tænkt på at spørge Iben/Iberis?

   Slet
  2. Orv, hvor ved du meget. Tak for svar.

   Slet
 5. Hej Anne Mette.Skønne blå blomster du har købt.Er vild med akelejen.
  Glæder mig til de alle springer ud.
  God søndag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt snyd med akelejen, jeg kunne bare ikke lade være...:)

   Slet
 6. Den stribede primula købte jeg til påske, og da mit barnebarn på 4 1/2 så den, udbrød hun, har I også zebrablomster, og den hedder vist netop noget med zebra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du da helt ret i, jeg googlede lige. Zebra Bleu, naturligvis. Tak :)

   Slet
 7. V A K K E R T , våren er her.

  Hilsen Tove Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - næsten, for nu har de lige sneet en smule...

   Slet
 8. Ah che bellezze le tue fiori azure. Og så var det bare dagens GODE nyhed for mig at opdage at du er tilbage på bloggen cara mia, for det må jo betyde at det går den rigtige vej fremad for dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det kæreste Hanne, stille og roligt og med små skridt. men fremad. Og jeg tror på at det holder denne gang, det er det bedste. Sender dig mange tanker.

   Slet
 9. Det ser også godt ud sammen og en skøn kurv du har sat dem i..... det gør det jo ikke værre!! :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bente. Den 'gaflede' jeg engang på ophørsudsalg hos en blomsterhandler. Den var faktisk ikke til salg, men man er vel jyde. Den er praktisk når der skal bæres frem og tilbage fra drivhuset.

   Slet
 10. Den stribede primula er meget smuk, men det er de andre jo også. Elsker blå blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også et skyggebed med bla. skjolddrager (fra Staudefeen), det holder jeg meget af.

   Slet
 11. Blå er en lækker farve :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 12. Og, de taler da et dejligt sprog :-).

  Godt at have dig tilbage!
  /Birgitte

  SvarSlet
 13. Dejlige blå og dejlige billeder:))
  Blå er en farve jeg aldrig har kunnet undvære, heller ikke i haven og det er dejligt at se den farve vinde frem.

  SvarSlet
 14. Super, super smukt, man kan blive helt i tvivl om primulaen er ægte eller malet i porcelænsmalng. .o)
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...