Sider

mandag den 1. april 2013

Der testes, prikles, nydes..

Det er længe siden jeg sidste gang lavede et indlæg her på bloggen, så jeg ved ikke, om jeg helt kan huske det. Jeg starter langsomt og tålmodigt - som når der prikles. Michael var så sød at knipse mig, uden min viden. Og uden handsker, naturligvis...

Plastikkrus genanvendes naturligvis....til planter, ikke kaffe..
Men udover mine beskidte hænder, så er her et par billeder af mine yndlingskrokus i vores have. Indeni er det helt kridhvide.... 


...mens de udenpå er lilla. Ladykillers, hedder de.19 kommentarer:

 1. Kære Anne Mette
  Det ser i hvertfald herligt ud. Er det ikke bare dejligt at få dyppet fingrene i noget jord?
  Hvor er det dejligt at have dig tilbage -og dine hvide krokus er dejlige, jeg forstår godt de er dine yndlings:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ dejligt med sorte, flækkede negle :) Tak, Lisbeth, dejligt du stadig er her!

   Slet
 2. Dejligt med et lille indlæg fra dig, især dejligt at du skriver: der nydes. Skønt at høre.
  Ladykillers er umådelig smuk.
  Kh
  Lisbeth

  Gad vide om Michael ikke også tog billeder af hele dig, men det har vi så til gode :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, fordi du holder fast. Michael siger han ikke tør, jeg siger der ikke er plads på kameraets kort.... :) Men du kan finde mig på Havefolkets "HVAD SKAL JEG HVORNÅR", lige bag krea-Lone, der spejder ud i horisonten ;)

   Slet
  2. Tak, så fik jeg nærstuderet dig lidt :) Der er ikke så meget lighed med billedet på din blog. Der ligner du en lille alf :)

   Slet
  3. Jeg er dog blevet genkendt på billedet - selv om Bente ikke kunne :) Jeg har det bare bedst med kameraet i hånden, sådan har det altid været ;)

   Slet
 3. Små skridt er altid godt... På denne flotte 1. april er det helt perfekt at starte bloggen op igen, dejligt at se dig tilbage igen.
  Jeg har lige med fast stemmeføring, fortalt manden at NU bliver potteplanterne forvist til stuegulvet, for jeg SKAL altså så'en... så en hel masse frø...:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Fru Friis. Jeg er kommet liiige lowli tidligt i gang, så jeg har gang i kunstigt belysning ala Nette, men det er nu også effektivt. Tror der bliver en del 'gi-væk' planter i år, håber da ikke det hele dejser om for mig, vi må se.

   Slet
 4. Hej Anne Mette
  Godt at du er tilbage på bloggen med et indlæg!
  Hvem har ikke beskidte hænder nu? Jeg har fast vådservietter liggende i bilen, for jeg får altid duttet i noget jord eller rodet i en plante....så joe det kender jeg! Ladykillers har jeg ikke set før, hvor er den flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, ja nu var det tid. Faktisk har vi talt om dig i dag, Michael og jeg. Vi (i virkeligheden han) har overvintret en pelargonie, der nåede at blive ret stor sidste sommer. Vi kunne nok godt bruge lidt råd til at klippe den nu, men jeg kigger på din blog.

   Slet
 5. Sødeste Anne Mette.......hvor blev jeg glad da jeg så dit indlæg blive updateret - velkommen tilbage.....det er lidt lige som at cykle ikke? Når man én gang har kunnet så sidder det på rygmarven. Lady killers.....oh my god.....de er skønne......nyd dem de kommende solskinsdage ;0)

  Kæmpe knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe, har jo øvet mig lidt hos dig :) Knus tilbage

   Slet
 6. Dejligt at se dig "in action" og med lyst til et lille blogindlæg igen. Din Ladylikes er da bare vidunderlig :)Nu kommer den dejlige forårstid og vi myldrer ud i haverne, det er så skønt :)

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Tak Ulla. Ja, vi trænger til forår, sol,og plusgrader...

   Slet
 8. Hej Anne Mette.Dejligt at du er tilbage i blogland.Og skønt at få jord under neglene igen.Nu skinner solen,så det er bare med at nyde det så længe det varer.Velkommen tilbage Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 9. Hej - så hyggeligt at du er "på" igen - jeg har spejdet efter dig :o)
  Jeg har det ligesom dig - det med fingrene i jorden i bogstaveligste forstand, det er bare så godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Berit, det føles rart. Begge dele.

   Slet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...