Sider

lørdag den 6. april 2013

Vis flaget i morgen, søndag 7.april

I dag svinger jeg mig væk fra havetemaet i min blog og opfodrer alle til at huske at det er i morgen, søndag, at Kræftens Bekæmpelse holder deres årlige landsindsamling og du kan stadig nå at melde dig som indsamler.


Michael er en del af teamet bag indsamlingen i Roskilde. Han er netop kørt afsted for at gøre materialet klar til indsamlerne. Jeg ved godt, at jeg nok først ser ham for alvor igen mandag. Det siger jeg ikke for at glorificere ham, jo jeg er stolt, meget endda - men det er jeg af alle, der deltager i frivillig hjælpearbejde, stort som småt.

For os begge, har det været naturligt at det Kræftens Bekæmpelse, fordi vi, som mange andre desværre, har haft det tæt inde på livet. Da Michael og jeg i sin tid mødte hinanden i maj 1999, nåede han lige at kende min far, før vi mistede ham i oktober. I maj 2000 mistede vi så desværre også min mor. Begge døde af kræft, der blev opdaget alt for sent.
Det er de to tætteste for os, men desværre kender vi alt for mange flere.

Tilbage til indsamlingen i morgen. Du kan stadig nå at melde dig som indsamler her, hvor du også elektronisk kan give et bidrag.


11 kommentarer:

 1. Godt indlæg Anne Mette det er en rigtig god idé at huske os på dette. Vi kender jo rigtigt mange, der har det tæt inde på livet.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør vi jo desværre. Der kan være mange måder at hjælpe, jeg tror de fleste gør det de kan.

   Slet
 2. En vigtig, vigtig sag - ingen tvivl om det.....jeg når ikke at samle i år....men der skal blive skæppet noget så gevaldigt i bøssen når den når forbi mig ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er jo absolut også at gøre en forskel, uanset om det er 1 kr eller mere.

   Slet
 3. Og hvis man ikke selv går, så tager man selvfølgelig pænt imod indsamlerne og lægger lidt i bøssen... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Fru Friis, for ja, det skulle jeg jo også have skrevet......

   Slet
 4. Jeg skal ud med bøssen i morgen, og plejer at blive vel modtaget. Det er skønt at de fleste er positive og bidrager med stort eller småt. Mistede min far til kræften for mange år siden, samt en nær veninde for 5 år siden, og har en veninde der lige nu er i behandling for brystkræft. Så ja,vi kender allesammen én eller flere der har/har haft den modbydelige sygdom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør mig ondt for dig med dine kære, Lene - jeg helt enig, det skal stoppes. Håber du får god modtagelse i dag også. Så vidt jeg kan regne ud, er vi ikke så langt fra hinanden så jeg håber at du også har sol til gåturen.

   Slet
 5. Godt indlæg. Jeg plejer at samle ind, men når det desværre ikke i dag. Til gengæld har jeg penge liggende klar til min afløser.

  En vigtig sag at støtte, alle kender kræftramte i egen familie eller nær omgangskreds.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan - desværre - ikke undgå at blive berørt på en eller anden måde, tak Ulla.

   Slet
 6. Super god idé til indlæg Cugina mia Jeg er SÅ taknemmelig for ildsjæle som din Michael. ’Min’ professor fik ca 1.8 milion af Kræftens Bekæmpelse sidste efterår som var specielt øremærket til min form for kræft http://www.cancer.dk/Nyheder/nyhedsartikler/2011kv2/Livsforlaengende+behandling.htm og derudover har jeg også haft god nytte af deres psykolog-hjælp.Og i dag er jeg så glad for at jeg tog mig selv tid til at gå ud og samle ind flere gange med pigerne da de var små

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...