Sider

mandag den 1. oktober 2012

Mission accomplished......but.....

Det var en fin dag, i går søndag, i Lyngby på plantemarkedet. Gemalen min var faktisk en smule træt af at han skulle fotograferes med planter i traileren for (som Frøken Solhat havde forudset) så var traileren ikke tømt da vi nåede hjem igen. Og det var absolut ikke ham, der købte. For ja, jeg tog med, markedet er kun åbent i 2 timer - og gik det helt galt, så kunne vi jo bare køre hjem. Jeg deltog ikke i at sælge, det stod gemalen for. Jeg talte bare lidt om blomsterne og ellers tog jeg et par pauser i bilen, lod indtryk falde på plads.

Inden markedet officielt åbnede (og fyldt med alt for mange mennesker), nåede jeg at snuse lille tur rundt, uden dog at købe. Men jeg mødte Trine og Ina, som også havde stader. Det var godt at få et kram fra jer begge!

Noget af det, der var i traileren hjem, var faktisk bestilt på forhånd  hos Damholmgaard - og skæbnen ville at vi blev naboer til netop dem. Dejligt, bl.a. fordi jeg fik lidt tips fra Lise, når der var tid.

Mine egne impulskøb foregik faktisk hos den samme stade som jeg 'plejer' derude. Sidste år stod hun overfor os til højre, i går til venstre Via hende er der sneget sig flere dagliljer ind i vores have. Denne gang 'Crimson Pirate' som jeg glæder mig til at se næste sommer, se evt. herTil jer, der holder af dagliljer, så varslede hun, at næste år har hun mange med, fordi hendes bed skal gennem en 'foryngelseskur', der skal deles og flyttes. Hun har købt mange af dem i udlandet, nogle er svære at finde i DK. Lokke, lokke....

Det allerbedste tidspunkt for mig, var da jeg stod lidt og kiggede på mængden af mennesker og så drejede hovedet lidt til venstre - og så direkte ind Hannes dejlige øjne. Jeg tror, at jeg nærmest løb afsted for at kramme, hvilket jeg tror I alle forstår.

Vi stod bag vores stand og talte, pludselig var Bente tilfældigvis ved vores stand og lidt efter også og Lene. Så der blev snakket og grinet højt. Det er åbenbart en god strategi, for Michael fortalte efterfølgende at det var præcis der, at han havde mest travlt. Han måtte også fortælle lidt haveblog-land, så måske der dukker nye op snart. Jeg fik heldigvis også hilst på Lisbeth. Jeg håber ikke at jeg glemt nogen, så sig til, ikke.

Tusinde tak til jer, der kom fordi - I skal vide at det var en rigtig dejlig oplevelse for mig at grine og snakke med jer!

Sikke et langt indlæg - tak for din tålmodighed, hvis du nåede med så langt.

12 kommentarer:

 1. Du kan tro jeg læste det hele med stor glæde, dejligt at du klarede det, ingen tvivl om at det er skønt og sundt at mødes med andre bloggere. Jeg er en lille smule misundelig over, at jeg ikke også mødte jer alle, men allermest dig og Hanne. Jeg har til gode at give jer et knus, jeg håber at se jer begge her på øen næste forår/sommer.
  Nu har du jo lokket mig med pæoner sidste år, det kunne du såmænd også gøre med dagliljer, desværre kommer mine veje ikke så tit forbi Sjælland.
  Du får her et virtuelt knus
  Lisbeth (som er så glad for, at både du er i bedring)

  SvarSlet
 2. Hej
  Jeg faldt over din blog i dag, og har tilmeldt mig som fast læser. Glæder mig til at følge den

  Maria
  Deneksperimenterendehave

  SvarSlet
 3. Aah, søde Cugina, som du kan sige det. Jeg bliver helt rørt :-)
  Jeg blev akkurat lige så glad for at se dig, bella. Jeg havde overvejet et par dage om jeg skulle tage derud, men da jeg læste at du måske kom, så var beslutningen taget :-)
  Jeg kan godt forstå at du blev træt, for det gjorde jeg godt nok også. Men til gengæld kan vi begge betragte det som et lille skridt nærmere til at vi bliver 'normale' igen, ikke? :-)
  Baccioni per te, cara mia.

  SvarSlet
 4. Ih hvor det lyder til at have været nogle hyggelige timer, ærgerligt at jeg ikke kunne komme.
  Dejligt at høre at du har det bedre
  knus
  Annette

  SvarSlet
 5. Øv, nu ærgrer jeg mig endnu mere over, at jeg ikke nåede derud, når der kom så mange søde havebloggere. Jeg ville også gerne have givet dig og Hanne et ordentligt kram :-)

  Måske snakkede vi sammen sidste efterår til Lyngby plantemarked. For der var jeg derude, og havde snuden ned i alle boderne ;-)

  God aften

  SvarSlet
 6. Lyder som en dejlig dag, ønsker flere af dem til dig.

  SvarSlet
 7. Kære Anne Mette

  Det var bare så hyggeligt, at få hilst på dig! Godt at du kunne kende mig! Altså det var bare så dejlig en dag, og jeg er så glad for mine fine planter, som er sat i jorden! Jeg fik også en masse dejlige planter med hjem. Ja der var mange bloggere. Vi skulle have aftalt at mødes på et givent tidspunkt, men det gik jo, for jeg stødte jo ind i mange på turen rundt.

  SvarSlet
 8. Hej Anne Mette, det var også rigtig hyggeligt at møde dig. Det er dejligt at få sat ansigter på nogle af alle de mange, skønne havebloggere.

  SvarSlet
 9. Det var en super dejlig dag og en rigtig skøn overraskelse da du pludselig stod der og smilede. :o) Bare ærgerligt at jeg ikke havde fået læst på min blog at du gerne ville have hvide planter så jeg kunen have dem med. Nå, det løser vi på anden vis - inkl. krammer! :o)
  Det er bare med at finde de aktiviteter der giver energi og det lyder som om i søndags kunne bidrage lidt. Og nej, traileren var ikke tom da I kom hjem, men det var jo i hvertfald ikke fordi Michael ikke havde fået solgt næsten det hele, vel?? :o) Godt at du fik en masse gode sager med hjem - det er altid dejligt.
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
 10. Hvor var det dejligt at læse om en god og positiv oplevelse at komme på markedet, jeg kan sagtens forestille mig det dejlige gensyn for både dig og Hanne og glæden ved at møde de andre søde bloggere.

  Godt at du kom derud :)

  kh Ulla

  SvarSlet
 11. Kære Anne Mette.
  Vil lige efterlade en lille hilsen her op til jul med håb og ønske om at du har det godt og er foran i kampen mod depressionen, selv om det sikkert ikke er let i denne mørke tid. Jeg håber du kan nyde julen og at det nye år bringer en masse godt med sig til dig og Michael.
  Mange knus og varme hilsner
  Trine

  SvarSlet
 12. Kære Anne Mette og Michael.
  Jeg ønsker jer et lyst og lykkeligt 2013 og håber at se jer i det nye haveår.
  Knus Lone

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...