Sider

lørdag den 1. oktober 2011

Måneskin (jeg orker bare ikke danse i det, ok!)

En lille collage mere (undskyld Hanne :) med nogle af de måneskins farvede blomster, der er i vores have lige nu (på nær ærteblomsten, men den kunne have været der stadig :)
Månestråle Kirengeshoma palmata, købt på Geografisk Have's forårs-marked. Min lille engel i haven i denne tid. Svær at fotografere, men jeg hoooolder så meget af den...

Solsikke - ‘Italian White', mine første, der har overrasket mig positivt. De blomstrer og blomstrer så lidt igen. Og jeg har faktisk flyttet på dem alt for sent. De står med ligusterhæk som bagrund, det er faktisk rigtigt fint, synes jeg.

Ærteblomst - Lathyrus chloranthus, billedet er desværre fra ca. juli, for det voksede os totalt over hovedet. Eller i hvert fald over gemalens bette stativ. Så lærte vi det. Men smuk er den, synes jeg.
Purpursolhat - Echinacea purpurea White Swan. Purpursolhat har nærmest invaderet (arh, ok) vores have i sommers, jeg håber de overlever vinteren. Det laver jeg et indlæg om en anden dag.

Kaprifolie og Stokrose er arvesager uden præcise navne.

6 kommentarer:

 1. Man kunne da ellers godt danse en glædesdans over alle de skønne hvide blomster ;-).

  Håber ikke, at du har brugt fridagen i går på at rydde fuglenes pool væk. De får brug for den i dag også ;-).

  Ha´en rigtig god indian summer dag
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejligt ud, Anne Mette :-) Jeg elsker bede i hvide og lysegule toner. Er misundelig på din Italian White - mine blev skriggule i år :-(

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Det er helt ok med mig, Anne Mette :-D Det er mest billeder af havepartier, som jeg helst vil have i stor størrelse, så man kan studere enkelthederne :-D
  Skønne måneskins-billeder du har samlet. Og ja, hækken er perfekt som baggrund for solsikken.
  Sikke en nydelses-dag idag :-)

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder af skønne blomster. Min månestråle er også lige begyndt at blomstre. Italian white har også været bagud hos mig, men de varme dage har hjulpet den på vej, så nu er der flere der blomstrer.

  SvarSlet
 5. Åå så mye lekkert du har! Heldigen:)) Takk for at du deler disse skjønne blomster bilder med oss:) Klem Ellen.

  SvarSlet
 6. Du er velkommen til en svingom, Birgitte :) Og fuglene badede vældigt i går også.

  Tak Marlene. Men der mangler lige
  'din' månestråle :) Ej, hvor ærgerligt med dine Italien White.

  Tak Hanne :)

  Og tak Lisbeth - min månestråle er faktisk næsten slut nu. Italien White har stået længe, længe. På trods af at jeg faktisk flyttede dem, sådan lidt barskt. Dem er jeg rigtig glad for.

  Tak Ellen :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...