Sider

torsdag den 6. oktober 2011

Blogger-bøvl med kommentarer?

Lone og jeg har i dag lavet en lille test (tak for i dag, søde du :) - og fundet ud af, hvordan Lone kan skrive kommentarer igen. Jeg kan, desværre, ikke garantere at det hjælper for alle eller at det løser alle problemer - men det virker i hvert fald for Lone - og på Lones blog :) Jeg har lovet at lave en lille vejledning, den kommer her:

Mit første råd. Som bloglæser, Brug f.eks. Google Chrome. Jeg foreslår Chrome fordi blogger.com (som mange havebloggere bruger) også er et Google produkt. Flere har også held med at bruge f.eks. Firefox.

Men. Hvis du, som blogforfatter, ønsker at alle kan kommentere på din blog, så foreslår jeg at du, altså blogforfatter, ændrer kommentar feltet til pop-up vindue i stedet for på samme side som teksten. Ligesom f.eks. Claus Dalby, mig (selv, sagde hunden), og nu også Lone. Dette gøres under Indstillinger - Kommentarer - Kommentarformularmeddelelse - vælg '

Hvis du bruger Internet Explorer, så kan du som læser også rydde op i historisk browser data og det, der kaldes midlertidige filer. Før du gør dette, foreslår jeg at du læser her, hvor der også er en vejledning:

På engelsk 
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Delete-webpage-history
Jeg vil anbefale at følge dette punkt under To delete all or some of your browsing history


 • Select the Preserve Favorites website data check box if you do not want to delete the cookies and files associated with websites in your Favorites list. • På dansk
  http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/Delete-webpage-history
  Igen vil jeg anbefale at følge punktet Sådan slettes alle eller nogle af dine browserdata


 • Marker afkrydsningsfeltet Bevar data om favoritwebsteder hvis du ikke vil slette cookies og filer, der er knyttet til websteder i listen over favoritter.
 • På samme måde kan man rydde op i Google Chrome, sig til, hvis nogen ønsker en vejledning.

  Nu vil jeg nyde en dejlig buket blomster, incl. grønne-snurre-rundt-grene, som siges at kunne gro rødder og plantes. I do hope so :) Lille pingofantu her nød et besøg fra sin 'mor' :)


  15 kommentarer:

  1. Nu har jeg også ændret til kommentarboks og håber at det løser problemer for dem der ikke kan lægge beskeder. Dejligt at der er nogen der kan finde ud af at løse problemerne.
   Håber det lykkedes for alle :o)

   SvarSlet
  2. Jeg kan godt lægge kommentarer, fordi jeg har google chrome, men nogen kan ikke lægge kommentarer hos mig. Så jeg må nok gøre som du siger i første afsnit.

   SvarSlet
  3. Jeg kører ikke blogspot men wordpress, og så vidt jeg ved, er der ikke problemer med det.

   SvarSlet
  4. Håber de sidste kommer med nu - men jeg vil ikke ha' skæld ud for snakkeriet :)

   Ina, vi testede desværre ikke mod wordpress - men jeg tror du ret i at der ikke er problemer der.

   Man kan også vælge at installere Disqus, tror heller ikke der er problemer med det. Jeg har bare ikke rigtigt tid til at rode med det i øjeblikket. Måske til vinter - hmm, stakkels vinter efterhånden... :)

   SvarSlet
  5. Done and done :-) Så har jeg også ændret min. Jeg bryder mig generelt ikke så meget om pop-up vinduer, men alt for ens læsere :-D
   Tak fordi I brugte tid på at finde ud af det, I to nørder :-D

   SvarSlet
  6. Jamen jamen.........Anne Mette......tak fordi du tager dig tiden til at hjælpe mig ud i noget der absolut er aldeles dybt vand........har ikke vovet springet endnu, men kan nu igen kommentere hos nogle af dem jeg pludselig ikke kunne ved............måske din vejledning er skyld i dette ;0)

   Tusind tak i alle tilfælde ;0)

   SvarSlet
  7. Kære Anne Mette.
   1000 tak for i går og for ekspert hjælp til min dumme computer, Sådan en tingest SKAL bare virke ... Der kommer (selvfølgelig) lidt billeder fra din have, på min blog senere på dagen.
   Knus Lone

   SvarSlet
  8. Dejligt med en IT-nørd, som kan hjælpe et lettere analfabet som mig :) Jeg har dog ikke fået ændret noget på min blog endnu - ved heller ikke om nogen har haft problemer med at kommentere på min side.

   God weekend. Ulla

   SvarSlet
  9. Jamen ALTSÅ. Jeg er NØDT til at bruge Explorer på grund af arbejde, men jeg har skrevet på forskellige blogs, at problemet ikke opstår, hvis blot man FØRST LOGGER SIG IND PÅ SIN EGEN BLOG. Nu er det imidlertid ikke alle, som kommenterer der har blogs så .....

   Jeg har nu fulgt dine fine henvisninger og ændret min blog. Du skal have tak for din rådgivning. Gad for øvrigt godt vide om pop-up fiffet virker for alle, idet det vel kommer an på, hvordan de har sat deres internetindstillinger. Men. Lader til at virke for flere.

   SvarSlet
  10. Jeg vil så nødig kaldes ekspert, det er jeg ikke og jeg vil ikke blande mig i, hvordan man SKAL gøre......

   Dybest set er jeg heller ikke favorit af pop-up's, men i dette tilfælde er det åbenbart det eneste, der virker ift IE (for nogen). Hvis man har pop-up blocker på IE, så er jeg ret sikker på, at man får en besked om at pop-up er forsøgt åbnet - og om man vil tillade det.

   Men igen, det må være op til hver enkelt, hvad man ønsker at gøre ved bloggen.

   Nette - jeg troede faktisk heller ikke på det. Lige indtil Lone viste det præcis foran mine øjne i går. Og det hjalp ikke at logge på først, hverken med/uden 'hak' i 'forbliv logget ind'. Det sagde 'puff' og væk var kommentaren....Flere gange. Det er jo lidt synd :)

   Måske er det et spørgsmål om tid, så retter det hele sig ind igen.

   SvarSlet
  11. Kære Anne Mette, jeg har ikke selv problem med at kommentere efter jeg er begyndt at bruge Safari, men jeg elsker at få og give feedback så jeg har også ændret mine indstillinger. Det der er trist ved denne indstilling er at der måske er nogle der ikke lægger kommentar fordi de ikke ved at man skal at trykke på det lille link hvor der står antallet af kommentarer så nu må jeg se om jeg kan finde ud af at få lagt en lille fast tekst ind nederst i mit indlæg.
   Tak til dig og Lone for at teste og for at hjælpe:)

   SvarSlet
  12. Tak Lisbeth. Jeg bruger også selv Chrome uden problemer. Men det er jo ærgerligt, for dem, der gerne vil og ikke kan :)

   Du har du helt ret i det, du siger Man kan f.eks. lægge en tekst ind, som så er for pre-defineret for hvert indlæg. I hvert fald, hvis man skriver via blogger.com. Indstillinger - Formattering - indlægsskabelon. Det tror jeg da, at jeg selv vil gøre. Ved dog ikke, hvordan det virker fra f.eks. Picasa, som jeg selv anvender meget. Gad godt have lidt mere tid til at rode med blogger :)

   SvarSlet
  13. Bella Cugina K,

   stor stor tak for rådgivning og bistand udi kommentar-givningens svære kunst, når man som jeg er på Neanderthalerstadiet, når det gælder computere. Pop-up-systemtet bevirker ihvertfald, at jeg igen er begyndt at kunne lægge kommentarer, takket være din og KreaLones ihærdige indsats.

   Forøvrigt er det en rigtig rigtig
   skøn have du har (Lones billeder!:o) Og en ditto hund:o)

   Hav en superdejlig weekend

   Ciao

   ZIA VERDE:o)

   SvarSlet
  14. Carissima Zia Verde

   Velkommen tilbage i blogland. Intet gør mig gladere end at høre din - og Lones - stemme igen.

   Tak for de søde ord om min/vores have. Og vores lille Frede :)

   SvarSlet
  15. Du forstår da at holde os i gang :) Så har jeg også installeret de trælse pop ups og forventer at drukne i kommentarer, når jeg får tid til et nyt indlæg.... eller også skulle jeg bare tage mig tid, så vi kan få alle med.

   SvarSlet

  Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

  Se mere her

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...