Sider

mandag den 24. oktober 2011

Bare rolig....

...søde Frøken Solhat. De frø, jeg snupper fra fuglene, dem erstatter jeg naturligvis med noget andet :) Billederne er taget gennem stuevinduet, for ikke at forstyrre for meget, så de er ikke helt skarpe.


De små her, de var lidt tid om at finde ud af, hvordan man kom ind i fuglefoder-kuglerne. Men netop som jeg ikke kunne bære flere fugle-pande-buler og nær havde kasseret kuglerne, ja så knækkede de koden. Nu kommer de på klokkeslæt - og skal nok fortælle, hvis der ikke er mere mad.. :)

Nu  har de, til gengæld, maden i fred - på nær fra hinanden. Man kan undres over, hvor mange, de kan være derinde, sikke en fest. Men ingen af de store, stygge skader kan komme i nærheden. Solsortene får mad et andet sted, bl.a  har vi en aftale om, at de sætter sig foran køkkenvinduet, hvis de ønsker æbler til aftensmad. Spørgsmålet er nok, hvem der har opdraget hvem....?

Der er også rigtigt mange bær i haven lige nu - jeg ved ikke, om fuglene spiser dem alle, men de er i hvert fald velkomne til det.Men jeg ønsker mig nu stadig et fugleskræmsel til køkkenhaven. Jeg synes ikke det er i orden at de også spiser løs der, lige for næsen af mig.......

5 kommentarer:

 1. Vi er nødt til at sørge for fuglene, det er vigtige elementer i haven. Det ser ud til, at du sørger rigeligt for dem med både bær og fuglefoder. Måske har du ret i, at det er solsorten, som har opdraget dig, men det er da sødt.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det ligner et helt eldorado for fugle med alle de kugler og bær ;-)

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt med fugle i haven og vigtigt at fordre dem. Husk at de også skal have vand...

  Hvor er de søde, gemmer sig i hækken og venter på sin tur :)

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med fuglene i haven - uanset om de tager lidt for meget ind imellem.

  Og præcis Ulla, man skal huske på mad og vand.

  Hvis der kommer lige så meget sne denne vinter, så er det næsten fast arbejde - men det hele værd :)

  SvarSlet
 5. Kæmpe SMIL - det regnede jeg sørme også med sødeste - fuglene ser tykke og velholdte ud - FNIS ;0)

  Glæder mig til at se om der kommer små nye vidunderlige solhatte næste år ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...