Sider

tirsdag den 25. oktober 2011

Forelsket....

Lige der, midt i planteskolens fødselsdags- og rose-afhentningsmylder....


Der stod du. Skønhedsøje, Coreopsis - Limerock Ruby ....Nu forskønner du min have. Med dine små, fine blomster. Jeg håber du når at du får fodfæste inden vinteren...

12 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, du blev forelsket :-) den er rigtig sød. Coreopsis har mange skønne farver. Jeg har den i gul og den har blomstret trofast i måneder.
  Alfehilsener
  Lisbeth :-)

  SvarSlet
 2. Det forståes....Hvor er den fin. Jeg kender ikke - men det er jo det gode ved de her have-blogs; Man får hele tiden øjnene op for noget nyt.

  Bedste hilsner fra Mettes Have.

  SvarSlet
 3. Uha, kender alt for godt den slags små forelskelser - og så er der jo næsten ikke noget bedre, end når det som her ender lykkeligt, og I får hinanden. Jeg håber det bliver et langt og blomstrende forhold ;-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 4. Jeg er næste sikker på at der kunne bo lidt alfer i den, Lisbeth - tror du ikke? Jeg skal helt sikkert se på de gule næste år.

  Det gør man nemlig, Mette. Det er herligt - og en smule farligt :)

  Ja, Signe, det er bedst, når det ender lykkeligt. Uanset om man må vente... Tak for de gode fremtidsønsker. Jeg ser den faktisk kæreste lidt den mørke røllike fra din have næste år. Hvis det lykkes at få frø fra den :)

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå, du blev forelsket - den er smuk. Jeg har kun den lysegule 'Moonbeam', og den har blomstret uafbrudt i flere måneder.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 6. ooh hvor er den sød, kan godt forstå du faldt for den. Den skal på min must have liste.
  Annette

  SvarSlet
 7. Ja den er smuk.
  Jeg faldt også for den sidste år, men min overlevede desværre ikke vinteren.
  Jeg har 3 andre Skønhedsøje. en hel gul, en gul med brun inden i og en Lyserød. Dem har jeg haft i flere år. De må være mere hårdføre.
  Held og lykke med din.

  SvarSlet
 8. Åh, den er så sød :-) Den har også været på min ønskeliste længe. Den og så Coreopsis 'American Dream'. Og den fandt jeg på en hylde for et par uger siden, da jeg 'bare' skulle købe et par roser til en fødselsdagsgave ;-)
  Jeg har også Moonbeam, og den har også blomstret uafbrudt i månedsvis. Jeg kan sagtens undvære en bid af den til næste år, for jeg har den 3 steder nu.
  De er rigtigt nemme planter når bare de står som de kan lide det ;-)

  SvarSlet
 9. Det udvikler sig jo til ægte kærlighed, med alt det gode jeg hører om den her :)

  Synes nu ikke du skal sige 'kun' Marlene, Moonbeam ser super dejlig ud , synes jeg :) Så tak, Hanne, jeg kunne meget vel tænkes at tage dig på ordet :) Jeg ved præcis, hvor den vil passe ind.

  Jeg håber meget på at den overlever her, men nu må vi se om jeg er heldig. Hvis jeg er, så får den jo nok børn om et par år :)

  SvarSlet
 10. Jeg tror bestemt den vil overleve, husk der er jo alfer i den :-)
  Min gule står ikke noget specielt godt sted og den blomstrer og blomstrer. Hanne og jeg har begge anskaffet vores moonbeam i år, og Hanne har allerede delt sin 3 gange, så din skal nok få børn :-)
  kh
  Lisbeth og alferne

  SvarSlet
 11. Jeg elsker blomster forelskelser! Finnes det noe bedre? Denne var nydelig:)Tusen Takk for dine gode ord hos meg:) Det gjorde meg veldig glad:) Håper du får en fin torsdag. Klemmer fra Ellen.

  SvarSlet
 12. Ja, jeg håber alferne passer på den, Lisbeth :) Og hvis jeg er meget heldig, allerede arvinger til næste år. Det ville være herligt.

  Tak Ellen :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...