Sider

onsdag den 5. oktober 2011

Lettere forsinket.....

Jeg fandt lige dette indlæg, som jeg startede på 20. juli, men aldrig fik udgivet. Fik straks dårlig samvittighed - for jeg har vist nok lovet sweet Lone det...


Nemlig at vise min krukke med Buddleja BUZZ (Mini-sommerfuglebusk) 'Ivory' og Gaura (Pragtkærte)  'Papillon'. Jeg er vild med de helt klare, hvide farver - lige mig :)De sidste par år har jeg købt sommerblomster hos odenia.dk - efter Claus Dalby anbefalede dem. Og det er da også tilfældet her. 

Tilbage i juli fyldte mini-sommerfuglebusken meget i krukken. Den har blomstret virkelig meget, jeg tør slet ikke tænke på hvor mange hoveder, jeg har klippet - hvor der så blot kom nye. 
Lige nu er den så gået i stå, mens gaura'en stadig vokser og blomstrer for fulde gardiner.


Jeg er dybt imponeret over at disse små planter, kan blive så store på bare en sommer. I krukken ovenfor (ca. 60*60cm) er der 2 af hver, og det er langt rigeligt. Begge kan overleve vinteren, hvis man er lidt forsigtig. Gaura har tidligere overlevet i haven hos mig, så jeg håber.

Dette er dog Petunia, som faktisk var de største
Sidst i juli købte jeg en række blandede Heucherella/Heuchera  (Alunrod) på samme måde. Dem må jeg vise en anden dag, for igen er det imponerende kraft, der er i det små planter, der er allerede store.


4 kommentarer:

 1. Jeg har ofte kigget på Odenia, men ikke købt noget. Det kan være jeg skal prøve til næste år. Det ser i hvert fald fint ud.

  SvarSlet
 2. Der fik du vist lige skabt en kædereaktion! Jeg har også kigget på Odenia, sikkert efter CD's anbefaling, men ikke fået købt noget. Nu sad jeg og savlede og tænkte "hvorfor gjorde jeg mon ikke det...", så nu forårslængslerne allerede gået igang ;o)
  Den lille sommerfuglebusk er meget fin, det er vist en af fristelserne. Tak for kigget :o)

  SvarSlet
 3. De er virkelig smukke! Jeg kendte slet ikke odenia, men det skal da tjekkes ud til foråret.

  Ha´en god blæsende efterårsdag
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Tak søde dig ... Det er hermed bestemt at jeg også skal ha' hvid mini sommerfuglebusk.
  Vi ses snart ... i møgvejret.
  Knus Lone

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...