Sider

lørdag den 15. juni 2013

Vente og vente lidt mere....

.....og håbe på, krydse fingre for, at sommeren bliver fyldt med solskin, der kan skinne på dem, gøre kinderne røde og fyld fersknerne med den skønne smag... jeg glæder mig.
8 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette.Det kan jeg da godt forstå.Jeg venter også altid på mine vindruer.Har lige lavet et indlæg om min køkkenhave og drivhus.Skønt med alt det man bare kan gå ud og tage ind.Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger ind hos dig, Jette, det lyder spændende :)

   Slet
 2. Så skønne ferskner, dejlig. Jeg håber, at du får solskin nok til at de modner. I morgen skal du ikke vente længere på din rhodo, skønt ikke :) håber ikke du bliver skuffet over den.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. De skal nok blive gode, de plejer de. Jeg glæder mig til i morgen, den har det fint, siger Anne Marie ;) Og jeg bliver ikke skuffet! ;)

   Slet
 3. Hej Anne Mette
  Så længe man venter på noget godt, kan ventetiden godt blive lang. Det ser ud til blive en god høst, så lad os håbe at sommer og sol vil hjælpe til, så du snart kan smovse i solmodne ferskner ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber på sommer og sol - af alle mulige grunde, ikke ;)

   Slet
 4. Hej Anne Mette.
  Sikke en dejlig blog du har. Jeg kendte den slet ikke ... Men jeg vil kikke inden for i fremtiden :-)

  SvarSlet
 5. ...åh ja.....det bliver en himmerrigs mundfuld fuld af smagen af sommer og sol ;0) Så store og flotte de er......jeg må ud og heppe på mine ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...