Sider

mandag den 17. juni 2013

Er hun ikke fin - mit nye fugleskræmsel....

....som dog, heldigvis, ikke virker efter helt hensigten for mine småfugle må godt være her. Men måske er det også fordi hun ikke får lov til at stå ude?


Når jeg har lidt tid og holder have-fri, så læser jeg af og til med hos nogle af alle de inspirerende krea-bloggere der findes. En af mine absolutte favoritter er Lene, med bloggen Filihunkat. Naturligvis fordi hun lige rammer min smag, men også fordi det er gennemført kvalitet til mindste detalje, det lyser ud af billederne på bloggen. 


Hun viste en dag nogle Tilda fugleskræmsler, som hun havde syet og jeg var simpelthen solgt. Jeg var nødt til at spørge Lene om hun havde nogen til salg, hvad hun faktisk ikke havde. Men hun endte alligevel med at sælge hende, som hun havde lavet til sig selv - og efter hun havde overbevist mig om at det var ok, så sagde jeg JA TAK med store bogstaver.Prøv lige at se, er hun ikke yndig?? Alle mulige små detaljer er simpelthen udført 100% perfekt. Hun ankom for vel 3-4 uger siden, men først i dag har jeg kunnet få mig selv til at sætte hende ud til fotografering. De to vandkaner fulgte med. Jeg har lovet at skrive at Lene er fuld booket op med krea-opgaver for tiden.

Tak Lene!

5 kommentarer:

 1. Ih Anne-Mette nu rødmer jeg helt, men for pokker hvor er jeg glad for at fugleskræmslet har fået et så fint hjem, der ser nu ret så fint ud som du har anbragt vandkanderne. Tror da at jeg skal ha' nogle i mine krukker.....og måske et nyt fugleskræmsel....hæ hæ og bare rolig jeg har ikke fortrudt søde Anne-Mette. Og tusind tak for de ekstra drikkepenge...din bandit :)

  SvarSlet
 2. Jo rigtig fin og dejligt at Lene ville sælge en til dig:)
  Jeg er så heldig at minsøster også syr Thildasager og jeg har bl.a. også fået et skræmsel af hende.

  SvarSlet
 3. Jo hun er da sød Anne Mette, god du fik lov at købe den. Så kan hun holde alferne med selskab :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hun ser da rigtig sød ud, der var du heldig:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 5. ANNE METTE - du kan da ikke, kalde din nye havevenninde for et skræmsel ;o)
  Det er super flot håndværk, og jeg kan godt forstå du er glad for hende ;o)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...