Sider

søndag den 29. marts 2015

Rhododendron Linearifolium

Det bliver et kort indlæg fra mig i dag, men jeg vil så gerne vise R. Linearifolium, som indtil nu har stået i drivhuset (frostfrit), men nu er den rullet ud i 'virkeligheden', så vi kan nyde alle de fine blomster. Der er nemlig på ingen måde plads til driveri i det lille drivhus.


Nu håber vi den klarer sig ude, men vi holder naturligvis øje med frosten (men gælder jo ikke kun denne, mon ikke vi alle håber det bedste fra nu af).


Den er vokset en hel del siden den, af flere omveje, endte her i haven.


Jeg har tidligere skrevet at den for engelsk-talende hedder 'Spider Azalea'. Jeg er ikke specielt glad for edderkopper, men når de er lyserøde, som her, så er det faktisk helt ok. 


15 kommentarer:

 1. Den er absolut smuk og meget speciel.

  SvarSlet
 2. Hvor er den speciel og fin. Tak for tippet om hvor jeg skulle finde Cyklamen.

  SvarSlet
 3. Hvor er den speciel og fin. Tak for tippet om hvor jeg skulle finde Cyklamen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lidt anderledes, tak. Og velbekomme, har lige set dem på din blog :)

   Slet
 4. Hej Anne Mette.Skønt kort indlæg om din fine rhodo................mon ikke den kan klare sig udenfor nu.
  Jeg er ikke god til korte indlæg ..................har altid så meget jeg vil fortælle.
  Har lige lavet et indlæg om min 3 års dag på bloggen med en giveaway............hvis det var noget.
  En rigtig dejlig påske til dig knus Jette  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, jo vi satser på det, selv om den lige er rykket lidt i læ for blæsten. Jeg vil også gerne skrive en masse og vise billeder, men tror jeg må øve mig i små indlæg i stedet. Kigger på din blog lige om lidt :)

   Slet
 5. Hvor er den fin, men ærgerligt at den ikke er så hårdfør (går jeg ud fra siden du har haft den i drivhus) - ellers kunne jeg godt blive forfalden til sådan en smuksak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den står i vores drivhus ja, jeg har læst mig til at den klarer ned til -10, men det kan vi jo ikke være sikre på herhjemme. Indtil videre går det fint med flytteriet, men den vokser jo, så vi må se, men jeg holder meget af den.

   Slet
 6. Hov jeg havde ikke lige set, at du havde et indlæg her. Ja her er det så min tur til at være misundelig. Den er vel nok blevet flot, hvorfor min døde ved jeg ikke, men det var trist. Heldigvis har jeg mange andre, jeg tror ikke, jeg vil binde an med den igen, men så kan jeg jo være lidt tante til jeres, da den jo har boet et kort stykke tid hos mig :)
  Knus og god påske Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sååååå taknemmelig for at du havde den lige på tidspunkt, så jeg opdagede den og at både du og Anne Marie ville hjælpe. Det er virkelig en af mine absolutte favoritter Du er helt klart Tante og Høneballehavegudmor :) Tror også det er de søde feer fra Samsø der flyttede med, de passer godt på din. Knus og tak i lige måde.

   Slet
 7. Hej. Det var en meget speciel plante, den er rigtig spændende. Ja, nattefrost behøver vi ikke længere nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte .- nej tak ikke mere nattefrost, men vi får vist ikke vores vilje desværre.

   Slet
 8. Den har jeg ikke sett før, og flott er den.

  SvarSlet
 9. Gosj, så flott! Slik har jeg ikke sett før, nå kan jo til og med jeg like azlea... :D

  Jeg satt stor pris på at du ville være med på x-faktor hos meg. Nå er stemmene telt og vinner kåret, det ble ikke deg men jeg håper du synes det var hyggelig å delta, og at du blir med også til neste år. Ha en riktig flott vår :D

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...