Sider

tirsdag den 21. april 2015

Plantemarked - Geranium Maderense

Et hurtigt lille indlæg primært for at oplyse at vi desværre ikke har en stand på Lyngby Plantemarked på søndag 26.4. Vi fik udsolgt sidste efterår og har været nødt til at prioritere anderledes her i foråret end at få pottet et udvalg op i tide.

Afhængig af vejret (DMI siger regn) så kommer vi derud som besøgende, men altså uden 'Blogger træfpunkt' denne gang. Vi satser på at være med igen med stand til efteråret, den 28. september 2015 kl. 10 – 13.


Denne 'lille' sag, Geranium Maderense, købte jeg i Lyngby i foråret 2013 hos en mand, der selv havde haft frø med hjem fra Madeira. Den måler nu på den gode side af 1 meter i højden og mindst en halv meter i omkreds. Den har opholdt sig i drivhuset (frostfrit) i de vintrene (spørg lige om det har været lidt besværligt...for Michael), men i år har den så endelig tænkt blomstre og jeg glæder mig meget. Derefter dør den desværre. Jeg har heldigvis nye i pipeline, de er hvide og hvis jeg er heldig, kommer der blomst i dem næste år (eller året efter...). Jeg har normalt ikke et tålmodigt menneske, men det skader jo ikke at forsøge at forbedre netop den færdighed.

Et par billeder fra de sidste dage her i havenScilla bifolia, som jeg faktisk bedst kan lide i netop denne fase. Men bierne elsker jo når de er sprunget helt ud.


Og bierne, ja dem har vi jo brug for her, til bestøvning af ferskentræet, der netop er begyndt at blomstre. 


Lathyrus Vernus


Clematis Pixie


I påsken fik vi et hurtigt gensyn med Vesterhavet


Snoren er stram for ellers er Frede helt klar til at hoppe i bølgen blå, men han måtte nøjes med at dyppe poterne (og halen, ørerne maven....)


6 kommentarer:

 1. Nogle gange må der prioriteres anderledes :-) Jeg synes selv at det er et hyr at have et ekstra udvalg af planter i potter som også skal passes.
  Måske mødes vi derude, jeg skal i hvertfald en tur omkring plantemarkedet på søndag;-)
  Knus.

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette.Jeg håber da at vi ses i Lyngby i morgen........................og håber på tørvejr.
  Det kan være svært at nå det hele.Men synes det er hyggeligt at få hilst på hinanden på plantemarkedet.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Lige nu lover de jo tørvejr, så kommer forbi siger Michael, men lidt for langt at køre hvis det øsregner. Vi har været ramt af sygdom hos Michaels mor, der er langt til vestjylland når sådan noget sker, så vi nåede ikke så meget i tide til en stand, men mon ikke det bliver sommer alligevel :) knus Anne Mette

   Slet
 3. Ja vi ses ikke i Lyngby, håber I hygger jer.
  Tænk har du også Clematis Pixie, det har jeg også, jeg havde billeder med af den i går.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Mine Geranium maderense trenger minst 3 år før de blomstrer. Det kan ta enda lengre tid.
  Men når den endelig blomstrer, så holder blomsten i 2-3 måneder.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...