Sider

onsdag den 1. juni 2011

Ukendt kærlighed - næsten da....(opdateret)Jeg ved ikke, hvad du præcist hedder udover Bjergknopurt, Centaurea montana  - det gør ikke noget, for jeg synes du er så smuk, så smuk og jeg holder uendelig meget af dig.Vi havde fået placeret skønheden helt forkert. Den stod indeklemt, blomstrede kun sporadisk og voksede ikke rigtigt. Sidste år lavede vi dette hjørne. Delte planten og plantede den sammen med Havesandrør, Calamagrostis acutiflora og en grøn/hvid hosta. 
Bagest, inspireret af Lone, Krea-krampen, husløg i en nedgravet krukke. 

Til næste år er det hele forhåbentligt vokset endnu mere sammen, håbet er lysegrønt.


Tak Lone. Du har helt ret, det er naturligvis ikke en Hestemynte, jeg plejer egentligt også selv at kalde min egen kære bjergknopurt. Hmm, hvad gik galt? Måske at jeg ikke skal skrive indlæg sent aften.,

3 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette.

  Jeg synes nu at din hestemynte minder ufattelig meget om en knopurt ... Måske en bjerg knopurt ?
  Dejlig at jeg kan inspirere :-)

  og tak for mail, jeg svarer senere....

  Ha' en fantastisk dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Prøv at google Hestemynte, den ser helt anderledes ud. Din plante er en Knopurt. Den almindelige Knopurt er Blå, men findes også i hvidt og lyserødt. Hilsen Birgit

  SvarSlet
 3. Hej begge

  Tak, jeg har rettet det efter Lones indlæg. Hjernen drillede i aftes, da jeg skrev, for jeg ved jo faktisk godt at det er en knopurt. Ikke engang en dårlig undskyldning.

  Beklager, jeg må undlade at skrive så sent. Men dejligt med en hilsen fra jer :)

  kh
  Anne Mette

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...