Sider

søndag den 19. juni 2011

Den daglige omvej

I disse dage er den daglige luftetur med Frede udvidet en smule. Han er heldigvis let at lokke....


Jeg er simpelthen nødt til at komme en tur forbi dette bed. Der er så smukt, synes jeg - i al sin enkelhed med lodden løvefod og gul/lime røllike. Hvis man kigger nærmere efter, så er der andet i bedet, men lige nu, er det de to, der tager al opmærksomhed.


Uanset hvor frisk Frede er på den lille omvej - så kniber det med tålmodigheden til at stå stille, mens jeg fotograferer - jeg håber I kan fornemme, hvor skønt det er.

Billederne er taget fra fortorvet, hvor bedet findes. Bedet er ikke en del af en have, men er placeret foran en staldbygning. MEN, hvis nogen føler sig stødt eller er kede af at de findes her på min blog, så sig til, så fjerner jeg dem naturligvis straks. Hvis nogen genkender bedet, så undgå helst at skrive placeringen.


7 kommentarer:

 1. Så enkelt og så så smagfuldt. Igen ser vi det, at plante mange ens planter skaber ro, frem for mange forskellige og en af hver. Lækkert!!

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 2. Dét kan vi :) Dejlige farver, som også matcher huset på fineste vis.

  Ulla

  SvarSlet
 3. Hej CuginaK

  Jeg så dig lige på Lones blog.

  I Aarhus er der i øjeblikket Sculptures by the Sea, som er skulpturer og kunstværker ved stranden.

  Caféen Slap Af har jeg hørt rigtig godt om, det er hyggeligt og rimelig billigt. Jeg har dog ikke været der selv, men læste et blogindlæg derfra.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 4. Du kan tro at vi kan se hvad du mener :-)
  Ved første blik så det helt eksotisk ud, fordi træerne er stynes på den fine måde.
  Der ville jeg ihvertfald også gerne lufte :-)

  SvarSlet
 5. Det ser ski' skønt ud Anne Mette, nu må jeg altså ha fat i sådan en lodden løvefod.
  Mon ikke hr. Frede-vovse snart er trænet i at se på blomster.... det tror jeg.

  Rigtig god tur til pæoneksperten i morgen.Husk kamera :-)
  Kh Lone

  SvarSlet
 6. Godt at høre, at det ikke kun er mig.

  Jeg skal nok huske kamera - og prøve at huske også at tage billeder, har en tendens til at glemme netop den, ret vigtige, del :) Jeg fik selv, pga dette bed, lidt lodden løvefod sidste år, det overbeviste mig. Jeg håber det breder sig hurtigt :)

  Og tak for input om Århus, Ungersvend. Vi skal da i hvert fald huske Sculptures by.... Tak fordi du mindede mig om det.

  SvarSlet
 7. Nyydelig! Jeg elsker fargene:) Klem Ellen.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...