Sider

onsdag den 22. juni 2011

Så var det lige at han trådte op


Fyldt med overskud, energi og godt humør. Han må simpelthen have et ekstra gear gemt der inde med det program. Så Claus i talte  - og talte lidt mere..... 

Heldigvis var det lige her i nærheden, i en drøm af en pæonhave, hos Karin og Niels fra Pæoneksperten. Der er altid noget nyt at se, og opdage, derude. De er 2 meget, meget søde personer, som altid vil gerne hjælpe med svar - også om andet end pæoner. 


Pæonhaven er et skønt syn, så mange pæoner på et sted. Suk. Forrest i dette bed er det Jan van Leeuwen, som Claus endte med at udnævne som sin favoritpæon. Men han var hårdt presset...

Der var mange besøgende - ovenfor er Claus ved at afslutte sit foredrag, så de fleste lytter stadig opmærksomt.


Tænk at have sådan en 'børnehave'. Udover pæoner, kan man købe mange Iris hos Pæoneksperten, interessen ses tydeligt i deres private have i Tingerup.


Det er jo altid fristende at falde for dem, der står i blomst lige når man besøger haven. Jeg forelskede mig dybt i denne denne her, 
Pink Dogwood Whisper, jeg må nok en tur forbi igen til efteråret.


Callie's Memory fik mig til at sende en lille tanke til Madam Bæk - dog er det ikke en træpæon. Men den er så fin, med sin lysegule farve.
Det var en super hyggelig aften - jeg overhørte i en del snak om blogs og - jeps, klokkeranker (hvilket jo altid skærer lidt i mit hjerte, eftersom den mission jo ikke liiiige lykkedes for mig). Deltog naturligvis også lidt, bare lidt....

På søndag er vi så heldige at hilse på Claus igen. Jeg glæder mig rigtigt meget til at se hans have - sådan helt i virkeligheden og ikke 'kun' på video. Og til at han overbeviser gemalen min om at roser, det må vi have. Claus har lovet at det sker på søndag.... Det hjalp allerede en smule i aftes, da han fortalte at man da bare klipper roser med hæksaksen. Jo, det sagde han faktisk.

6 kommentarer:

 1. Kære CuginaK

  Åh jeg ville også rigtig gerne have været med, men kunne simpelthen ikke nå det. Var til træning med Danny til kl 18.30 :(

  Tak for din søde tanke. Ja, Callie's Memory's yndige blomster er lige mig. Også selv om det ikke er en træpæon, som nok er dem jeg holder mest af.

  Glæder mig til vi ses på søndag.

  Ha' fortsat en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 2. Hej CuginaK

  Tak for dejig historie om pæonaftenen. Det lå desværre for langt væk for os at deltage i.

  Meeen, vi-ses-på-søndag... hos Claus Dalby i Risskov. Jeg glæder mig helt umådeligt og min mand også, vi er begge to vilde med haver.

  Vi må lige hilse på hinanden!

  Ha' en god midsommerdag.

  Ulla

  SvarSlet
 3. Det ser veldig hyggelig ut:) Må ha vært et nydelig syn i peonhagen. Så heldige dere som skal til Claus Dalby!!! Kjenner meg en smule misunnelig ja...Det blir nok en spesiell opplevelse å få gå i Claus hage:) Ha en kjempefin tur og kos Dere!:) KLem Ellen.

  SvarSlet
 4. Kære bella donna Cugina:o)

  Hvor var det altså hyggeligt at møde dig igår:o) Og HVILKET sted at mødes:o)Oh mamma mia:o)

  Du har fået en ny fast læser, søde du:o)

  De kærligste hilsner og tanker fra en tropisk Limfjordsø, hvor temperaturen står på 31 gr kl 21:00


  ZIA VERDE TANTE GRØN

  SvarSlet
 5. Åh, jeg ville gerne have været med den aften, men ind i mellem må der prioriteres og her prioriterede jeg min ridning. Men nu må vi have afsløret det - kommer der roser i haven??? :o)
  Det må I altså bare have - jeg tænker på dig hver gang jeg går og pusler om dem. Og ja de kan klippes med hæksaksen, men jeg gør det aldrig, har i stedet roser der ikke skal beskæres voldsomt og det er nu altså ikke så lsmt det med beskæringen. Ps. hvis du ikke har prøvet at være til plantemarked/country fayre i Birkerød skulle du tage og komme den 13. august fra 10 - 15 - det er SÅ hyggeligt i den gamle præstegårdshave, blandt gamle træer og kæmpe rhododendron - og jeg er der selvfølgelig med både stjerneskærm og rølliker! :o)
  Mange, mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 6. Madam Bæk, så hyggeligt at hilse på dig - og din husbond, godt jeg kunne kende ham :)

  Og dig Anemone, dine fine krøller kunne jeg ikke tage fejl af.

  Tak Ellen, Claus' have var en stor oplevelse.

  Caio bella Tante Grøn. Jeg er super glad for at have mødt dig i virkelighedens verden - og som du siger, sikke et sted at mødes.

  Søde Trine. Du (og lidt Claus) har sat aftryk her, mange endda - nærmere om det en anden dag, kan du tro. Det handler om mere end roser :) Jeg vil helt sikkert overveje Birkerød, du får helt sikkert lige så travlt som i Lyngby :)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...