Sider

fredag den 8. juli 2011

Hvordan får jeg slået hul igen...

Jeg har kredset om min blog i flere dage nu. Uge 26 var så fyldt med skønne, vidunderlige indtryk, men jeg har ret svært ved at få dem formuleret her i min dagbog. Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Måske bare fra den ene ende?

Vi var så enormt heldige at få lov til at besøge Claus Dalbys have den 26.6. En dejlig dag, i en dejlig have, med mulighed for at hilse på en masse dejlige, søde mennesker (ingen nævnt, ingen glemt).

Vi benyttede besøget til at holde lidt ferie i Aarhus - ja faktisk blev vi en dag ekstra fordi vejrguderne i den grad var med os. 
Vi boede i nærheden af Marselisborg, Mindeparken, stranden og Sculpture by the Sea. Det var fantastisk, vi var meget, meget heldige og satte meget, meget pris på det (gør vi stadig).

Derudover nåede vi besøge regnbuen på Aros, fantastisk. Botanisk Have, Den Gamle By. 'Hilse' på dronningen 2 gange (3 for nogles vedkommende). At spise hos "Slap af" (TAK til Ungersvenden, det var helt fantastisk!).

Ugen sluttede med en hjemkomst til en have i voldsom 'vækst' og en 40-års fødselsdag på Bakken.

Mandag tilbage på arbejde i endnu nogle uger, før den 'rigtige' sommerferie starter.

Nu skal det være, jeg starter ved starten. Til jer der følger med, tilgiv mig, at de næste indlæg fra mig, vil kredse sig om Aarhus og omegn.

Frede var, naturligvis, med os på ferie. Frede eeeeeelsker vand. For enden af græsset var en stejl skrænt - og så var vandet lige der. Det duftede og man var nødt til at ligge med snuden i døren og sove.....

 

Nu bliver samtlige græs-skrænter tjekket ud, tænk nu hvis....


Det er altså også en dejlig strand.....


Men lidt upraktisk med lang pels, når man elsker at boltre sig på stranden. Så 'fuld badning' må man kun på aftalte tidspunkter.


6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig plet du har fundet - jeg kan godt forstå at Frede længes tilbage, hvem ville ikke det. Glæder mig til flere inputs fra Århus.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem.
  Århus er skøn og når så vejret viser sig fra sin bedste side kan det jo ikke blive bedre, så det lyder som en skøn lille ferie I der var på.
  Sender snart en "rigtig" mail, så håber jeg vi kan aftale et besøg - bliver jo mere og mere nysgerrig efter at se din skønne have. Skal bare lige have trukket mig selv ind fra haven, hvor tiden bare løber og pludselig er klokken 22.30, det er mørkt og jeg står og tænker "hvor blev den dag lige af"??? Men det kender du nok. :o)

  SvarSlet
 3. Ja, Århus er dejlig - har boet der i mange år. Boede I på Hotel Marselis, som jo ligger lige i nærheden af de seværdigheder, du nævner? Plus, det ligner deres mure på dit billede (min tidligere arbejdsplads ;-) )

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Citat fra min ungdoms lydspor, Tøsedrengene "Så gik der tid med det..." OG 'det' var så ikke blog i denne omgang. Jeg går ikke læst, jeg får ikke skrevet, undskyld.

  Mette, tak for ordene. Der kommer snart mere - tror jeg :)

  Trine, tak! Kender alt for godt, det du der beskriver, pc tiden er yderst beskeden, selv når det regner. Du behøver ikke skrive lang mail (selv om det også er dejligt :). Men bare dato - og det kan endda klares på sms. Kunne være hyggeligt :)

  Hvor morsomt Marlene. For ja, du ser da helt rigtigt. Vi skulle ha' boet ved havnen. Det ORKEDE FREDE og jeg ikke, så det blev Marselis, som havde et super sommertilbud. Og Fredes favoritværelse, tror jeg ;)
  Det hele står SÅ fint her i haven, jeg må få lagt billeder ind hurtigst.

  SvarSlet
 5. Hej...

  Får du ikke snart hul igennem så vi kan se hvad der sker i din have?

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg må have misset dette indlæg. Ja suk, det var dengang vi kunne være i haven til sent på aftenene :-)
  Jeg ville bare lige spørge om Frede er en lille Cavallier?
  Sådan én havde vi også. Lucky som døde i marts, 13½ gammel. De er bare de skønneste hunde :-)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...