Sider

søndag den 4. september 2011

Spis - og spis lidt mereSikke en sommer... Jeg må desværre indrømme, at bloggen ikke rigtigt er blevet opdateret. Der har været så mange andre 'tidsrøvere', flest af de gode...
F.eks. skal der spises artiskokker. Sommerens regn har været godt for dem, vi høster og høster, spiser og spiser. Og der bliver ved med at komme flere. Skønt. For vi kan rigtigt godt li' dem... En enkelt plante får sågar lov til at vokse i fred i år. Måske blomstrer den lidt senere. Hvis vi er heldige.

Mon ikke der kommer flere billeder fra haven her i de næste uger? For der er taget mange undervejs.

Jeg har desværre heller ikke nået at læse med så mange steder - men jeg tager snart, meget snart, revanche! 

7 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til blogland, havde godt nok undret mig over dit fravær, men godt at det "kun" skyldes andre tidsrøvere... de skarn!! ;o)

  SvarSlet
 2. Uh, sikke nogle flot artiskokker, du har - er dybt misundelig ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette.
  Hvor dejligt at se liv på din blog igen :-) ... Heldigvis bestemmer man jo selv hvor meget tid der skal gå med bloggeriet.
  Ha' en skøn uge.
  Kh Lone

  SvarSlet
 4. Hej Anne Mette, det var da skønt at se noget til dig igen her på bloggen, som jo ikke skal være en forpligtelse, men en hyggelig ting man selv har lyst til.

  Dejlige artiskokker og smukke er de også at se på.

  Hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 5. Tusinde tak for jeres søde hilsener, det er rigtigt dejligt at høre jeres 'stemmer' igen. Har jeg faktisk savnet ret meget :)

  Jeg kigger ind til jer igen en af dagene....

  SvarSlet
 6. For noen nydelige artisjokker! Har du sådd dem fra frø? Disse har jeg aldri sådd selv, men nå tror jeg virkelig jeg vil prøve meg på det:) Det er jo både pryd og mat i disse:) Klem Ellen.

  SvarSlet
 7. Tak Ellen.

  Ja, prøv du endelig det, når jeg kan, så kan alle :)

  Som jeg skrev hos dig, så tror jeg at de har haft god gavn af at vi har fået el del regn i DK i år. Med passende mellemrum.

  Jeg kan anbefale Camilla Plums bog Grønt, Bind I til tips om artiskok dyrkning. Alternativt hendes hjemmeside www.fuglebjerggaard.dk.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...