Sider

lørdag den 24. september 2011

Når lygterne tændes....

Jeg har jo allerede indrømmet at jeg jo, inderst inde, er glad for orange - lidt Pippi Langstrømpe er man vel altid. 


Så derfor er der naturligvis et (lille) hjørne i haven, hvor de Japanske lygter får lov til at vokse lidt vildt. De har de fine, hvide blomster nogenlunde samtidig med hvid fredsløs, som de deler bed med. Nu lyser de så op helt alene.


De står i den del, hvor det hele ikke skal være så pænt og hvor det hele ikke skal være lyserødt. Indtil for nylig sammen med gule og orange sibiriske valmuer, men dem har vi fået nok af nu. Kort process. Så må vi se om vi savner dem til foråret.


Men de Japanske lygter, Physalis alkekengi, de skal være her

5 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke Anne Mette.....og farverne er jo perfekte på en høj september dag :0)

  Nu er jeg forelsket - det er da nogle fantastiske søde og finurlige figurer du viser frem i dit tidligere indslag - tak for det ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. På trods af min glæde over gult og orange har jeg endnu ikke fundet den rette plads til japanske lygter. Men jeg skæver længselsfuldt efter dem, når jeg ser dem, som nu :-)

  Ha´en god søndag
  Birgitte - som vist også er lidt Pippi Langstrømpe ;-)

  P.S. Din hvide høstfloks, som jeg fik en stikling af er nu plantet sammen med de andre i sikker afstand fra rådyrene. Jeg glæder mig til at se den til næste år.

  SvarSlet
 3. Ja, de japanske lygter er så kønne, det synes jeg også.
  Jeg har måtte flytte mine, fordi naboen blev ved at brokke sig over at de kravlede under hækken!
  Så nu har jeg reddet et par planter op i en krukke, og så leder jeg efter et nyt sted til dem, hvor de ikke kan genere sarte sjæle :-D

  SvarSlet
 4. De japanske lygter er rigtig søde, jeg har endnu ingen, men naboen har, så hvis jeg vil, kan jeg godt få nogle :-))

  SvarSlet
 5. Hej

  Dorthe - Godt at høåre, det er jo også præcis vejr til at blive forelsket :) Hun udstiller ind imellem i det jyske også, I just say :)

  Birgitte/Pippi - tror på at der er noget Pippi derinde :) Godt at høre med phlox'en. Du må lade høre, hvis der er problemer, ikke

  Hanne - ej altså, naboer. Håber du finder en god plads. Men ja, de kan jo sprede sig voldsomt. Så næste år skal vi være over dem, nu er de som de skal være. Jeg elsker det hjørne :)

  Lisbeth - jeg synes da bestemt du skal slå til, hvis du har et sted, de må fylde. Det er så fint her i solskinnet. Og i år fylder de præcis så fint, som jeg gerne vil have dem til.

  Håber I får en dejlig søndag

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...