Sider

mandag den 4. april 2011

Nålen i høstakken

Vi har gået i et par uger og spejdet. Havde sneen beskyttet eller havde frosten spist? Den anden dag fik vi så det længe ventede svar. Sneen havde beskyttet den Kleopatras Nål, Eremus robustus, som vi satte forrige efterår. Hurra.


Glæder os allerede til dette igen om 1-2 måneder, måske med 2 blomster i år. Det er en af vores haves showstoppere (som Claus Dalby og Anne Just ville sige) og vi nyder den fantastiske blomst. Tænk, som den står fast i blæst og storm.

4 kommentarer:

 1. Wauuuwww Anne Mette, den kender jeg ikke - Kleopatras nål, sikke fornemt navn. Godt den overlevede den grumme (men smukke) vinter.

  Hvor er han sød jeres Frede... Kommer han med og besøge Bølle ?

  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er også selv vild med Kleopatras nål. Både navnet og blomsten. Den er bestilt hjem fra Holland, jeg ved ikke helt, hvor let den er at få fat i her hjemme. Den er lidt sart - men det er meget smukt jo :)

  Tak for dine søde ord om Frede, vi glæder os til at vi ses.

  SvarSlet
 3. Den er fantastisk og virkelig en showstopper! Jeg havde én i mit gamle staudebed og børnene blev truet med kvælning hvis de sparkede bolden i den retning;) For at det ikke skulle være løgn var jeg selv skyld i at den forsvandt for jeg glemte den da jeg omlagde bedet og gravede lystigt - det kunne den ikke klare!

  SvarSlet
 4. Åh nej, Lisbeth da. Men så har du nok andre showstoppere, håber jeg.

  Jeg er faktisk forbavset over, hvor stærk den faktisk er, men det er jo en god sidegevinst.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...