Sider

onsdag den 13. april 2011

Okay, jeg overgiver mig...

Dybest set er jeg ikke glad for hverken plastikpotter eller skrappe farver i vores have. 


Men. Så er der jo lige det med at have et standpunkt til man får et nyt - og den lange vinter og de sidste dages regn, kulde og grå farver har brudt mit panser... Så, here we go... Grøn og pink til vores nye, fine og næsten-færdige 'shelter-pergola'.


Jeg hopper lidt forsigtigt, med og en mindre farveplet indtager vores have i år. 'Shelter-pergolaen' skal dog liiige være helt færdig...Solskin og tørvejr, tak.

2 kommentarer:

  1. Jo de ser da helt fine ud - sådan nogle kunne jeg da også hoppe med på:)

    SvarSlet
  2. Tak for støtten Lisbeth. Ja, det ene tog jo det andet, startende med et rørende billigt træbord, bare desværre malet pink, men det skulle 'da bare lige males'. Men så fandt jeg tæppet af plastik i præcis den samme farve - og så med grøn. Og nå ja, så havde IKEA resten... Og nu holder jeg jo faktisk allerede af det :) Heldigvis har jeg lyserøde/pink 'krukke-ærteblomster' til spiring, så de the hele passer sammen. Måske :)

    Er dog også sikker på at det ikke holder mange år (tror jeg), men intet af det var så til gengæld særligt dyrt.

    SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...