Sider

torsdag den 7. april 2011

Scilla mischtschenkoana

En ny scilla her i vores have. Og jeg synes faktisk den er vældig yndig med den milde, porcelænsblå farve. Selv om vi har flere end denne ene, så håber jeg, at den spreder sig lige så villigt, som jeg læser den kan gøre.


Den er dukket tidligt op i forhold til de øvrige scilla sorter og blomstrer nu, er allerede højere end på billedet. Så den tager over fra vintergækkerne, der har måttet opgive i dag, i det voldsomme blæsevejr.


I det hele taget er blæsten lidt voldsom her på Midtsjælland, nærmest som at gå ved Vesterhavet. Jeg håber ikke den får ødelagt for meget på sin vej.

4 kommentarer:

 1. Ja, den er skøn - den er også ny i vores skygge-byhave - den lyser virkelig op i skyggen og her var den også først på færde. Jeg så så først for et par dage siden den almindelige blå scilla. Den vil jeg gerne have flere af i alle bede - så jeg må vist investere i løg til efteråret. På dansk kaldes den Persisk Scilla har jeg fundet ud af.

  SvarSlet
 2. Scilla er også nogle, som jeg skla have indført flere af i min have. Her i nordsjælland har det stormet så meget, at det blev til indendørs havedyrkning i dag, selvom meget venter derude.

  Ha en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...