Sider

mandag den 18. april 2011

2 pingofanter kom marcherende...

...hen ad Holbækmotorvejens fine spind... eller sådan noget.

I hvert fald er jeg så elefantasktisk heldig at den sødste og dygtigste Krea-krampe Lone 
(kreativ jeps, krampe nix) nænnede at bytte disse her 2 voldsomt fine pingofanter med lidt plantegodt til hendes have. Tænk at få den idé "nå ja, jeg laver da lige sådan et par af mine grene fra haven"? Og det er bare én af Lones mange, skønne ideer - jeg kan absolut anbefale en tur på Lones blog, der er så meget spændende. Tjek også hendes fine, fine malerier!

Pingofanterne tramper altså så rundt i vores i vores have nu, hyggeligt. De forsøger at finde det bedste sted at slå sig ned, lige nu har de overtaget min solseng. De første dage truttede de lidt, sikkert hjemve, men nu virker de til at være faldet til.Og selvfølgelig skal man have lidt at drikke og spise i varmen med al det tramperi....


Jeg er dybt imponeret over kreativiteten, evnen og det overskud, der gav mig mulighed for at få pingofanterne til at bo i min have. Tak Lone!

5 kommentarer:

 1. Jeg er enig med dig i at Lone er hamrende kreativ, det er utroligt hvad hun får fra hånden:o) Pingofanterne er meget meget søde og jeg er sikker på at du finder et godt sted til dem:o)

  SvarSlet
 2. Er bare betattt av de pingofantene, heldige du!

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså søde. Jeg linker til dig

  SvarSlet
 4. Det var noen søte Pingofanter:) Hjemmelaget med mye sjel i:)

  SvarSlet
 5. Selv tak Anne Mette :-) .... Det tror da pokker at pingofanterne hellere vil bo hos dig, når de både får vådt og tørt.
  Hyg jer.
  Knus Lone

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...