Sider

søndag den 3. april 2011

Han siger....

...at han også gerne vil med i min dagbog. Så, may I present: Frede

Der er mange ord at knytte, men de vigtigste er kærlig, morsom, lærenem (både godt, nå ja, nogle gang skidt, men hvem har mon skylden?), B-hund, sovetryne, legesyg, lidt doven, med på den værste eller øh lidt forsigtig (afhænger af humøret), stædig, dobbelt-sød. Og meget andet.

Derudover eeeeelsker han pasta, parmasanost, parmaskinke, kødsovs, fisk, peberfrugt, agurk, gulerødder, tomater (nå nej, den ene ting, han ikke kan udstå) - og is. Eller måske nærmere, alt pånær tomater. Men, man skal jo passe på vægten.
Han holder meget af at opleve nye ting, shopping er f.eks. en stor favorit. Helst de dyre butikker. Eller en tur på stranden, skoven osv.

I dag lokkede han mig med på en dejlig lang gåtur, når vejret nu hverken kunne bestemme sig for sol eller regn. Der er så mange dejlige dufte.
Og smukke mælkebøtter (Berit fra Irishaven har lært mig at de hedder) Følfod. Kæmpe stenbræk er også på vej i grøftekanten.

Masser af følfod - på lidt afstand.


Og en enkelt, lidt tættere på
7 kommentarer:

 1. Jeg lærte noget i går aftes - havde set samme lille gule blomst på Nordsjællands kyst. Tilfældigt læste jeg på en haveblog om "de 24 forårstegn" - se her under det 4. forårstegn - det er en Følfod - jeg har hørt navnet før men anede intet om udseende og blomstringstidspunkt.
  http://obsnatur.dk/index.php?content_id=12431
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 2. Aha, tak for det Berit. Dejligt at blive klogere!

  SvarSlet
 3. Må jeg låne dit billed af følfod til et blogindlæg ? - så linker jeg selvfølgelig til din blog og gør reklame for den :o)
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 4. Ja gerne, både med (i så fald tak :) og uden reklame såmænd :)
  Har også et lidt tættere på, sig til, hvis jeg skal sende det eller sætte det ind (det kan jeg vel godt?).

  SvarSlet
 5. Ja - du kan godt tilføje / rette i indlæg

  SvarSlet
 6. Så er billedet tættere på med, men det er ovenfra, ved ikke om du kan bruge det.

  SvarSlet
 7. Han er vist en værre en, ham den lille Frede. Jeg har føjet mig til som fast læser.

  Ha' forsat en dejlig aften.

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...