Sider

torsdag den 20. marts 2014

Lyserød luftballon, min ByHelleNørby drøm Part II

Nu gør jeg noget, som jeg ellers ikke er så glad for, nemlig at vise noget jeg selv har kreeret med mine hænder, næsten i hvert fald. Men altså her kommer det.

Min ByHelleNørby drøm part I gik i opfyldelse sidste år, hvor de første sten flyttede ind. Flere havde advaret om at de garanteret ikke blev de sidste....og de fik jo ret. 

Lang historie, men Helle holder også kurser og havde præcis et planlagt, som jeg ville elske at være med på i slutningen af året. Jeg havde dog slået det (næsten) ud af tankerne, der er langt fra midten af Sjælland til Horsens og min krop og sjæl vil ikke altid det, som jeg gerne vil. 
Men så var der jo marked i Vedbæk i september sidste år, hvor jeg 'kom til' at nævne det for Helle og straks var hun med på at finde en løsning, det søde menneske som hun er. 
Og det var supersjovt, virkelig, og en anelse hårdt (okay måske mere end en anelse). Jeg fik virkelig respekt for meget tid og arbejde, der er i at lave hver enkelt sten, noget kræver armbøffer, andet tålmodighed og fingerspitzengefühl. 

Nå, jeg kan ikke trække den længere, så her komme de.....


Denne vintergæk skal jeg skynde mig at sige er farvelagt af Helle. 


Jeg var vældig dygtig med disse to ophæng, for hullet til at hænge op i, er henholdsvis i den ene side og i bunden - på trods af at Helle havde gjort opmærksom på at vi lige skulle huske det. Heldigvis skal de jo nødvendigvis ikke hænge....


Her gik der så lidt lyserød/lilla prinsessedrøm i farvelægningen. Men de er tilfældigvis to af mine yndlingsfarver og når der nu var frit valg....Hjertet er med en fordybning og det to nederst til venstre er allium, de er forskellige i farven, men det er ikke let at se. E-koppen er en espresso kop, den og luftballonen var lavet efter ønske fra min bedre halvdel.


At han så mere havde ønsket noget i denne farve-retning til ballonen, det havde han ikke specificeret, men han er dog stadig glad for den (siger han). Vi har jævnligt luftballoner i luftrummet over os, dog ikke så mange, som før 'finansboblen' bristede og slet ikke så mange som her, på en gang. Dette billede er fra DM i luftballon i 2012, som blev afholdt ikke så langt fra hvor vi bor.


Det er utroligt fascinerende at se dem svæve forbi, med kun en lille lyd, når der ændres på retning, højde osv. Men jeg siger pænt nej tak......

PS: husk at der er Helleborus-festival hos Spiren i den kommende weekend, med et spændende program, bl.a. deltager Helle.11 kommentarer:

 1. Årh, de er da flotte! Dem kan du godt være stolt af :-)

  SvarSlet
 2. Fint resultat. jeg foretrækker også at holde benene på jorden.

  SvarSlet
 3. Hej Anne Mette.Har mødt Helle Nørby sidste år på Fyn..............og min søster Gitte har en af hendes
  små kakler i hendes trappe..
  Fine små ting du har lavet.Og tak for tip om festival i Spiren.Er meget fristet til et besøg..........men må lige se om vi har tid ,for manden har fødselsdag på lørdag.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 4. Det er du bare sluppet godt fra, de er fine:) En tur i luftballon har længe stået på min ønskeseddel, jeg troede at jeg skulle i Australien, men det blev ikke til noget.

  Desværre må jeg spring "Spiren" over i denne omgang, men rigtig god fornøjelse dernede.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 5. Ja men jeg synes nu det er flot, det du har lavet hos Helle, men man er jo aldrig selv tilfreds, tror jeg.
  Du kan sagtens vise det frem, godt gået min pige :)
  Knus fra Høneballe(pylre)mor

  SvarSlet
 6. Så flot de du har fået lavet. Hatten af for det.........Luftballon ja hvorfor ikke, man må da kunne se en masse. Jeg må desværre springe Spiren over i denne omgang.

  SvarSlet
 7. Kære Anne Mette.
  Mange tak for de søde ord om mig og mit kursus. Det varmer mig langt ind i hjertet. Når alt kommer til alt, gælder det jo om medmenneskelighed og have det godt med hinanden.
  Det var en fornøjelse at have dig med på kurset, og du er altid velkommen!
  Du lavede nogle fine og poetiske ting, som du bestemt kan være tilfredse med!
  Mht. min deltagelse i Helleborus Festivallen i weekenden, har jeg desværre måtte melde afbud så sent som i går, gr. private omstændigheder, men jeg vender tilbage til næste år.
  Mange venlige hilsner fra Helle

  SvarSlet
 8. Elsker da bare lyserøde luftballoner ;0) Skønne skønne ting du har lavet.....jeg fristes jo helt til at finde min indre nærmest ikke eksisterende kreative-trold frem ;0)

  Rigtig god weekend søde.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Hvor er de smukke - personlige og meget kreative. Dejligt at det lykkedes at komme på kursus :-)
  Jeg nød at kigge med... og jeg håber du igen en anden gang vil vise os nogle af de smukke ting som du har lavet.
  Knus Susan

  SvarSlet
 10. Tusinde, tusinde TAK alle I søde og dejlige havevenner!

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...