Sider

fredag den 14. marts 2014

Min-mini-micro-klokkehøj

Den er virkelig micro, klokkehøjen her, vel nærmere et bump i bedet - men jeg er stadig virkelig glad for at det lykkedes overtale overgartneren til det. Og tak til Bente, hun har uundværlige opmuntringer til at mine ideer solgt, når vi mødes på markederne i Lyngby. 

Og den overlevede al regnvejret, pyh....

De fleste af påskeklokkerne her er købt hos Gartneriet Spiren sidste år i maj, onlinekøb af et af pakketilbudene, og jeg er virkelig imponeret over så mange blomster der er på de enkelte planter allerede i år.


Her ses blomsterne lidt tættere på. I februar havde vi pludselig en frilørdag, så vi kørte en tur til Stignæs for at se om det nu var så vildt dernede, som vi havde læst om. 


And oh yes, påskeklokker og andet godt så langt øjet overhovedet orkede at bevæge sig. Vi købte lidt med hjem, en Foetidus Yellow og nogle påskeklokker. Det var svært at vælge..... Den midterste og den nederst til højre er samme plante, i forskellige stadier.


Til sidste et lille billede af naboens eranthis flor - de er desværre næsten væk for i år, men det kan man da kun blive glad for. Det pynter på en ellers grå villavej.

14 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette
  Dejligt med en klokkehøj, det ser godt ud, umiddelbart ser den lige så stor ud som min. Og du har rigtig mange skønne klokker. Efter erantisfloret som var flot, kommer der heldigvis noget andet :)
  Godt at høre fra dig igen.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske kan den vokse ad åre, Michael skulle lige overbevises om at det kunne lade sig gøre :)

   Slet
 2. ja... de er sgu' flotte :) :) dem burde man have mange flere af :)

  SvarSlet
 3. Det er en fin klokkehøj med mange flotte klokker.

  SvarSlet
 4. Sikke en god ide med en klokkehøj - og sikke nogle smukke blomster de har. Jeg elsker de er så mangfoldige og unikke.
  Jeg havde nok også nogle flere hvis Spiren lå lidt tættere på :-)
  rigtig god weekend Anne Mette - håber I klare det vilde vejr.
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan, ideen er jo hentet hos Spiren, Fru Høneballe og Bente, men jeg er ret glad for at det kunne lykkes. Spiren er bestemt et besøg værd, jeg gad godt bo endnu tættere på, det tager 1½ hver vej herfra, men det var en god udflugt :)

   Slet
 5. Hej Cuginak Jeg er også vild med de smukke påskeklokker...............og dejlig collage du viser af alle dine smukke eksemplarer.
  Skal snart besøge Spiren på vej hjem fra Jylland...........glæder mig til at købe nogle af alle de smukke blomster.
  Og Bente er altid klar med gode råd.
  Glæder mig til vi ses igen i Lyngby.God weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, Spiren er bestemt et besøg værd. Men det er svært at beslutte sig derude :)

   Slet
 6. Hej Anne Mette hvor var det godt at du fik solgt ideen med klokkehøjen til Michael!! Jeg skubbede da hujede da bare til din egen gode idé. Skønne helleborus.....og en dag må jeg ned til Spiren igen for ved selvsyn at se, hvor mange der er at vælge imellem!
  Jeg tror jeg byttede planter i en uendelighed sidst jeg var der, for jeg fandt hele tiden nogle der var smukkere end dem jeg havde besluttet mig til....og jeg var jo nødt at vælge, der skal jo også være plads til dem!
  T I L L Y K K E med din fine klokkehøj, det glæder mig virkelig! Det er nogle smukke eksemplarer du har fået indkøbt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit skub var perfekt timet, Bente :) Det var meget godt Michael var med, da jeg vi var hos Spiren, selv om han også holder meget af haven, så kan jeg altid mærke på ham at NU er det altså tid til at tage en beslutning :)

   Slet
 7. Halløj Anne Mette. Jeg måtte også lige ind og kigge på dine klokker, og skønne er de altså. Jeg skal besøge Spiren på lørdag og mon ikke jeg kommer til at sige de samme jubellyde som alle i andre... 😜

  SvarSlet
 8. JM Gaming agrees distribution deal with Evolution for
  JM Gaming has entered into 여주 출장마사지 a multi-year distribution agreement with Evolution Gaming, which 전주 출장마사지 is set to become the world's 김포 출장샵 leading live casino 성남 출장마사지 supplier. 창원 출장샵

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...