Sider

fredag den 12. juli 2013

Min ByHelleNørby drøm......

...der nu, endelig, er gået i opfyldelse, takket være en særdeles hjælpsom Helle, som brugte nogle timer forrige weekend på at finde sten frem til mig.


Min drøm var at bløde op på vores betonfliser foran vores terrassedør, noget jeg har vrøvlet om i flere år nu - men det blev meget konkret, da jeg beskrev det i mit indlæg i konkurrencen på HavefolketLisbeth fra Countryliv vandt konkurrencen, men nu var jeg ikke klar til at slippe ideen, hvilket Michael havde gennemskuet, så han havde tænkt løsninger.


Så sidste weekend blev der pillet fliser op - og det var faktisk lidt sværere end forventet...men med hiv og sving og en svupper så lykkedes det.


Jeg var så heldig at jeg (pga Helles hjælpsomhed) nåede at gøre brug af et juni tilbud hos Helle og vi har nu 5 sten. De første 3 sten erstatter sammen med trædebregner hver en 30*30 flise. 


Så må vi se, hvordan det arter sig, indtil videre er det præcis som jeg drømte - og det er en dejlig fornemmelse. Vi øver os i at gå på dem, vi nænner det næsten ikke.......


Som sagt købte vi 5. Planen er at den sidste guldsmed skal 'sættes' i græs i stedet for trædebregne ved indgangen fra vores carport. Mariehønen skal ligge så vi kan se den fra køkkenvinduet - hvis altså vi kan få fliserne op, den tid, den glæde. 

Dette var så etape 1, drømmer jeg, mens Michael sukker (men lidt på skrømt, for han er nu også ganske godt tilfreds).

Og så er jeg også spændt på at se, hvor Lisbeths sten skal ligge.

23 kommentarer:

 1. Sikke en sød sværm du har fået i terrassen Anne Mette:o) 5 sten, det var en sjat, men hvor jeg forstår dig for Helles smukke sten gør sig rigtig godt i flok og dér ligger de rigtig fint.
  Det varer ikke længe før jeg viser min sten som jeg modtog i sidste uge, hvor jeg var underdrejet af høj feber, så indtil nu har jeg nydt den liggende på mit spisebord, men nu er det endelig ferie og der kan ske noget udenfor igen.
  Knus og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har noget med sværme af sommerfugle og guldsmede, det er ikke de eneste sommerfugle, der er flyttet ind i år. Øv med sygdom, godt du er ved at være ovenpå igen - og god ferie, glæder mig til at, hvad du har valgt :)

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud, godt din drøm er gået i opfyldelse, godt hjulpet af Helle Nørby og Michael :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, ja uden de to (og Frede :) var det jo ikke gået så let. Jeg har ønsket mig dem meget længe, så jeg er næsten barnlig glad :)

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud …godt at drømme går i opfyldelse … kan da godt forstå, at I skal øve jer i at gå på de fine fliser!! Tillykke med det smukke resultat

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Bente. Ja, det er dejligt, når en drøm går i opfyldelse.

   Slet
 4. Ååååååååhhhhhh....... Dit heldige fruentimmer! Jeg er fuldstændigt vild med Helle Nørbys sten. Jeg må eje nogle. Jeg ved, hvordan de skal se ud. Dvs. den med mariehønen lokker også. Hjælp! Nu fik du lige sat noget i gang! For pokker da også.

  SvarSlet
 5. PS: Supergod idé med at bløde betonstenene op. Det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette - ja, de er svære at slå ud af hovedet igen....Og det hjælper faktisk slet ikke, slet slet ikke at eje 5, for så får man bare nye ideer....Mon du har set at Helle deltager i Havemarkedet hos Birgit Reimer d. 7/9?

   Slet
  2. Jo tak. Det ER noteret. Jeg må hellere begynde at spare sammen.

   Slet
 6. Man kan klare meget med hiv-sving-og-en-svupper...!!! ;o)

  Jeg sukker også henført, de er så søde og fine, Helles sten. Jeg har selv en frøsten i mit drivhus, som vi selv nyder meget, men som gæster også bemærker. Og drømmen om flere sten, deler vi fuldt ud.

  Tillykke med det flotte resultat og du vender vel tilbage når de sidste sten har fundet den rette plads. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fru Friis - ja, der er til en del ønskesedler hos mig. Vi er begge temmelig fornøjede over at vi endelig tog os sammen. Nu gad jeg så bare godt bo lidt tættere på Lundumskov, så jeg kunne deltage et af Helles kurser, det må være eventyrligt at få lov at lege i det univers et par dage. Måske en dag, hvem ved - eller måske er det skæbnen, der forsøger at fortælle mig at det er bedst for mig at lade være :)

   Slet
 7. Det ser såååååå sødt ud! Og ja,vi i HAVEFOLKET glæder os også til at se det. Det er bare så hyggeligt at dele hinandens glæde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne - ja, det er dejligt at glædes sammen :)

   Slet
 8. Der er tider, hvor man bare skal drømme og andre, hvor det gælder om at leve dem ud. De fliser er da bestemt en drøm der er værd at realisere. - Og, måske bare købe flere af i stedet for at bakse med at lære at lave dem selv ;-)

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen gange skal man 'just dó it' :) Åh, det var nu ikke fordi jeg tror at jeg på nogen måde kan komme i nærheden af Helles sten, men mere fordi det kunne være sjovt, tror jeg :)

   Slet
 9. Det er bare blevet så flot! Jeg forstår godt, at I har svært ved at træde på de fine sten. Det ville jeg også have :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 10. Hvor er det fint! De sten er altså meget smukke!

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare underskønt ud - tillykke med det. Og herligt med en mand, der inderst inde er med på idéen (sådan én har jeg heldigvis også)

  SvarSlet
 12. Hej Anne Mette - Hvor er det bare en fin løsning med det 3 sten på række!!

  De er SÅ lækre de sten fra Helle - De står også på min ønskeliste :) Glæder mig til at se hvor du vil placere de sidste to.

  Knus :0)

  SvarSlet

Jeg bliver super glad for en hilsen fra dig!

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...