Sider

torsdag den 3. oktober 2013

Ledreborg - Tak Sherpa, Susan og Pavillion Danmark

Ledreborg Livstilsmesse løber af stablen fra og med på fredag og til og med på mandag. Det er et fast punkt på vores forårsplan, vi bor tæt på og det 'hører' til. Vi nyder stemningen, parken, Mogens Grønbech flotte blomsterudsmykninger på slotspladsen og alt det andet. Vi skal også tjekke pæonselskabet store pæonbed, gad vist hvor langt det er nået i år, se 2011 her. De første år var der Landrover rally, med kæmpehuller i marken, det var populært specielt når det havde regnet og, for nu at sige det som det er, i høj grad hos det mandlige publikum.

Jeg var så super heldig at vinde billetter hos Susan med bloggen, My loving Home and Garden. Billetterne er sponseret af Pavillion Danmark, Susan og hendes mand er ambassadører for Pavillion Danmark og det forstår man godt, kig derind hos Susan, hvis du ikke allerede har været der


                                   

Sherpa, en af Susans søde hunde, udvalgte mit lod og her er mine to billetter (det ene væltede desværre) sammen med et Susans smukke kort. TAK Sherpa og Susan. Og tak Pavillon Danmark, jeg vil glæde mig til at hilse på jer.

Gad vist, hvor mange andre bloggere, der skal derud?


12 kommentarer:

 1. Hej Cugina - du skal være velkommen på vores stand - vi glæder os til at hilse på dig.

  Mange hilsner
  teamet fra Pavillon Danmark

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøjelse på det dejlige Ledreborg, det er hyggeligt og stemningsfuldt og når du bor tæt ved er det en oplagt tradition. Tillykke med billetterne det er så dejligt at vinde og du fortjener det;o)
  I år nøjes jeg med Mit hjem er mit slot i Haveselskabets have, det er også hyggeligt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din opbakning, søde Lisbeth, det betyder meget for mig.

   Slet
 3. Hej Anne Mette.Dejligt med de biletter til Ledreborg.Har været der en del gange,men tror også jeg nøjes med Mit hjem er mit slot i år.
  God fornøjelse dernede.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv for mig men jeg kan godt forstå at I vælger de messer, der tættest på. Håber begge messer får fint vejr. Kh Anne Mette

   Slet
 4. Rigtig god fornøjelse søde :-)
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone, smukke du. Skønt at høre fra dig, håber at du har det godt og trives i dit nye liv. Knus fra Anne Mette

   Slet
  2. Glemte noget meget vigtigt Lone, er du nogensinde her i området og har lidt tid, så forhåbentligt stadigt mit tlfnummer. ;)

   Slet
 5. Tillykke med gevinsten, det er velfortjent!
  Jeg nøjes »nøjes« og med Mit hjem er mit slot i Haveselskabets Have. Det er nu også en dejlig udstilling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente :) Ja, nøjes og nøjes, for jeg holder fuldstændigt med dig, det er en fantastisk udstilling, vi har også været der at par gange. Hvem ved, måske igen? Men Ledreborg er så dejligt tæt på hjemme :)

   Slet
 6. Rigtig god fornøjelse, det er jo dejligt at vinde billetterne ovenikøbet. Nu bringer du vel en lille reportage og masser af billeder derfra, ikke ?
  kh Ulla

  SvarSlet

Se mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...